Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Ekstremne situacije rješava extra brzi zajam

Savjesnim ljudima teško padaju iznenadne neprilike jer se cijeli život trude biti korektni, uredno plaćaju račune i sva ostala davanja, razborito troše svoj novac i uvijek pomalo štede za neke “ne daj Bože situacije”, pa ipak ih kao i sve druge ljude zadese iznenadne nevolje. Na svu sreću, ekstremne situacije rješava extra brzi zajam praktički odmah, čim se pojave jer se radi o posudbi stvarno brze gotovine s isplatom odmah, za najviše 15 minuta.

Specijalne situacije traže specijalne mjere i brzinu da se šteta svede na minimum i sve riješi odmah. Extra brzi zajam je i kreiran za takve, goruće trenutke, kada samo brzina spašava stvar. Takve nevolje se događaju i ljudima koji se ne vole zaduživati i skoro nikada to ni ne čine, jer ne vole onu groznu tjeskobu koju im stvara taj osjećaj da su dužni. Sva sreća ovo su kratkoročne posudbe pa tak grozni osjećaj ne moraju trpjeti dugo.

Ovo mi se nikada nije dogodilo, trebam extra brzi zajam

Niste prvi put premašili svoje mogućnosti zbog neke povoljne kupnje koja se ne propušta, ali dobro zarađujete i uvijek nekako sve naravnate. A onda se jednoga dana dogodi opet takva kupnja, ali isplate vašeg zarađenog novca počnu kasniti i odjedanput ste u gabuli. Od uspješnog i snalažljivog čovjeka se pretvarate u uznemirenu osobu koja uzvikuje “ovo mi se nikada nije dogodili, trebam extra brzi zajam” jer samo tako možete naravnati stvari da vas nitko ništa ne zapitkuje.

Da, može biti naporno i stresno uvijek ostavljati dojam samouvjerenog uspješnog čovjeka koji može sebi dopustiti svaku kupovinu bez kalkulacija, no i takvim ljudima extra brzi zajam financije brzo dovodi u balans, a i malo ih prizemlji i natjera da se odreknu kompulzivnog kupovanja, barem dok ne otplate zajam. Da, posudba novca često bude korektiv nerazumnog trošenja, jer posuđeno ipak treba vratiti. To je svakako kratkoročna korekcija, traje do otplate zajma, ali pomaže u racionaliziranju kupovine nepotrebnih stvari.

I kada vam nitko ne želi pomoći extra brzi zajam pomaže

Ako za bankarski kredit ne ispunjavate uvjete, rodbina vam ne želi više pomagati, a prijatelje i sami izbjegavate zbog nečiste savjesti jer ste svima ponešto dužni, vaš trenutni problem se sigurno čini i većim nego što jest. No i kada vam nitko ne želi pomoći extra brzi zajam pomaže jer ga dobivate bez papirologije, uz osobnu kartu i bankovnu karticu aktivnog tekućeg računa s isplatom odmah, bez objašnjavanja za što vam je potreban novac.

Obzirom da je extra brzi zajam kratkoročna pozajmica, kada otplatite prvi možete zatražiti drugi, kada otplatite drugi zajam, smijete zatražiti treći i tako serijom brzih kratkoročnih pozajmica možete vratiti dugove i rodbini i prijateljima i konačno mirno spavati i više nikoga nećete morati izbjegavati. S nekoliko uzastopnih pozajmica možete dovesti u red i svoje financije i popraviti svoje međuljudske odnose jer više nikome nećete biti dužni. Mjesečne otplate prilagodite svojim mogućnostima otplate da ne bude neuredne otplate.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.