Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Brzi zajam – brzo rješenje za krizne situacije

Svatko od nas se može u nekom trenutku naći u nezgodnoj financijskoj situaciji gdje vam je novac pod hitno potreban, a nemate puno opcija kako da do njega dođete. Posudba novca od obitelji ili prijatelja nije opcija za svakoga, ili zato što vas je sram pitati, ili zato što i oni prolaze kroz svoju novčanu krizu. Dok s druge strane, uzimanje kredita u banci nije najpouzdanija opcija jer ako imate loš kreditni rejting, lošu kreditnu povijest, malu plaću, zaposleni ste na određeno vrijeme, tada vam banka ne bude odobrila kredita. Ujedno, cijeli postupak ugovaranja kredita može potrajati tjednima, a vi nemate toliko vremena na raspolaganju ako morate pod hitno riješiti troškove i dugove. Zato je brzi zajam odlična opcija za vas ako vam novac treba sad i odmah. Brzi zajam se može ugovoriti već sada putem web obrasca od kreditne kuće, te već za 15 minuta vam mogu odobriti i isplatiti novce na račun.

Brzi zajam – brzina je njegova vrlina

Brzi zajam je najbolje rješenje kada se nalazite u bilo kakvoj lošijoj financijskoj situaciji gdje vam je potrebna velika suma novca i morate pod hitno riješiti troškove. Brzi zajam je dostupan za sve građane starije od 18 godina koji imaju redovna primanja bilo koje vrste te imaju otvoren i uredan tekući račun. Kreditnoj kući, za razliku od banke, nije bitno da li radite na određeno vrijeme, preko studentskog ugovora, preko autorskog ugovora ili ste u mirovini. Njima je samo bitno da imate neku vrstu primanja i da se može najnormalnije na vaš tekući račun uplatiti novac, što znači da vaš tekući račun ne smije biti blokiran ili zaštićen. Osim što su uvjeti odobrenja kod kreditne kuće minimalni, također je i potrebna papirologija smanjena na sam minimum. Tako će vam od dokumenata trebati samo vaša kartica od tekućeg računa kao i vaša osobna iskaznica koje su i dalje važeće i ispravne.

Brzi zajam – u par klika do novca

Brzi zajam možete ugovoriti već sada preko web stranice od kreditne kuće. Cijeli se postupak ugovaranja zajma odvija online, te nećete morati niti u jednom trenutku otići do poslovnice od kreditne kuće. U svega par minuta možete si osigurati potrebni novac te napokon se riješiti svih dugova koje imate. Nema potrebe da vam dugovi i dalje stvaraju probleme, jer sada se možete za čas riješiti svega što vas muči uz brzi zajam. U svega nekoliko minuta možete doći do svojeg rješenja za sve troškove koje imate. Unutar 15 minuta možete očekivati odobrenje kao i isplatu novca na vaš tekući račun. Sve što morate napraviti jest samo ispuniti kratki prijavni obrazac za svim potrebnim podacima te im uz to poslati skenove potrebnih dokumenata. Čim zaprime vašu prijavu, unutar 15 minuta će vas obavijestiti o ishodu zahtjeva, te po uspješnom odobrenju će izvršiti isplatu sredstava na vaš navedeni tekući račun već isti dan!

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.