Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti se uzimaju kada kada trebate gotovinu odmah

Novac je roba koju plasira kreditno tržište po određenoj cijeni i pod ugovorenim uvjetima. I zarađeni novac i posuđeni novac idu preko banaka, samo u bankama nije baš jednostavno dobiti gotovinski kredit, pogotovo ako već imate kredit ili ste bili jamac ili sudužnik. Online nenamjenski krediti se uzimaju kada trebate gotovinu odmah, kada ne možete skupiti potrebnu kreditnu dokumentaciju ili nemate kreditnu sposobnost koju banka traži i kada ne možete čekati njihovo odugovlačenje s odobrenjem kredita.

Nenamjenski krediti su najprikladnija posudba gotovine kada imate puno različitih potreba koje želite podmiriti iz jednog izvora i odobravaju se isključivo online putem, bez papirologije, samo uz osobnu iskaznicu i bankovnu karticu vašeg tekućeg računa. Za ovu vrstu ne trebate ni jamca, ni sudužnika, ali se može dogoditi da trebate neku vrstu osiguranja kredita, ako posuđujete veće iznose. Prije predaje zahtjeva za gotovinski nenamjenski kredit na službenim web stranicama detaljno proučite kamate po kreditu i ostale uvjete kreditiranja.

Nebankarski online nenamjenski krediti u usporedbi s bankarskim

Zanimljivo je to da u novije vrijeme i bankarske kredite možete zatražiti online putem i to je sve, tu prestaje vaše dopisivanje s bankom, samo zahtjev za kredit možete tako predati, a onda se ipak morate odšetati do banke i to usred radnog vremena. Nebankarski online nenamjenski krediti u usporedbi s bankarskim kreditima su dovršen kreditni proizvod, odmah po predaji kreditnog zahtjeva stiže online online odobrenje zatraženog kredita i za samo 15 minuta odobreni novac je na vašem računu.

Nenamjenski krediti kod nebankarskih kreditnih kuća imaju kamate koje su zakonom propisane i limitirane kao i kod banaka, ali nema onog balasta od brda papirologije i birokratskih kompliciranja kao kod banaka i ono najvažnije, odobrenje je odmah i isplata odmah. Mnogi građani koji još uvijek vjeruju samo bankama, skupe potrebnu dokumentaciju, predaju zahtjev za gotovinski kredit u banci, plate obradu kredita, strpljivo čekaju odobrenje koliko traje da traje, ali kada na kraju dobiju odbijenicu potraže internetski kredit.

Skrivate svoju financijsku krizu od obitelji, pomažu nenamjenski krediti

Razlozi zbog kojih trebate hitnu gotovinu mogu biti vrlo različiti kod raznih ljudi, ali je hitnost skoro uvijek ista, bez obzira na potrebe. Možda vodite vlastiti obiteljski posao koji je zapao u teškoće, bankarski kredit ne možete dobiti, a i ne želite da vam obitelj zna da se zadužujete. Kada svoju financijsku krizu skrivate od obitelji, pomažu nenamjenski krediti jer možete dogovoriti isplatu kredita na ruke, a i otplatu mjesečnih rata možete dogovoriti ručno.

Neki građani su zaposleni i kada trebaju brzu gotovinu su na popriličnim mukama jer ne žele od poslodavca tražiti potvrdu i prosjeke plaća, ne žele da njihov poslodavac uopće zna da se zadužuju. I u takvim slučajevima su online nenamjenski krediti najjednostavnija, najbolja, najpovoljnija i najbrža opcija. Možda ste u nevolji posudili novac iz interne blagajne i želite ga što prije diskretno vratiti, prije nego što itko primijeti manjak u blagajni, e tu vam je nebankarska kreditna kuća najbolji prijatelj.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.