Krediti online na rate



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Što su gotovinski krediti

Gotovinski krediti su krediti koji nemaju određenu namjenu u trošenju, poput stambenih kredita, kredita za adaptaciju stana ili kuće, kupovinu automobila i slično. Za ovu vrstu kredita nije potrebno kreditoru dostavljati potvrde o utrošenom novcu, već možete raspolagati novcem kako želite nakon što je novac došao na vaš tekući račun.

Gotovinski krediti mogu biti manjih iznosa, ali mogu biti i značajnijih iznosa. Ovisno o iznosu uvjeti koji će vam biti ponuđeni će se razlikovati. Ova se vrsta kredita može koristiti i za refinanciranja. Refinanciranje je zapravo zatvaranje prethodnog kredita ili više prethodnih kredita sa novim kreditom koji je po povoljnijim uvjetima, no možete usut dignuti i potreban iznos novca koji vam treba sada za nešto drugo.

Kod ove vrste kredita sve su vam opcije otvorene, a samo kreditiranje i odobravanje kredita prvenstveno će ovisiti o iznosu kredita. Ne mogu se uspoređivati uvjeti kreditiranja za na primjer 1500 EUR i 300.000 eura. Svakako da će uvjeti kreditiranja biti različiti.

Uvjeti za gotovinske kredite

Gotovinski krediti imaju svoje uvjete ovisno o iznosu kredita koji dižete. Ukoliko je iznos koji dižete u rasponu od 500 do 20.000 kuna moći ćete pronaći kreditora koji će vam samo na osnovu vaše osobne iskaznice dati kredit bez da provjerava vašu kreditnu sposobnost i mogućnost vraćanja kredita. Takvi se krediti dižu na kraći rok otplate od 30 do 180, pa čak i do 365 dana. To su u pravilu kratkoročni krediti sa najduže rokom otplate od godine dana.

Kod kredita čiji iznosi su značajniji, na primjer dižete 50.000 eura naviše, kreditor će svakako provjeriti vašu kreditnu sposobnost jer se radi o većem iznosu novca koji ćete otplaćivati u roku duljem od godine dana. Uvjeti što se tiče kamatnih stopa su otprilike isti kao i kod manjih iznosa kreću se od 5 do 7%. No rokovi otplate su duži nego kod manjih iznosa, ovisno o mogućnostima otplate osobe koja kredit diže.

Također je moguće da će za gotovinski krediti koji su većih iznosa tražiti dodatna osiguranja naplate poput zadužnica, izjave o pljenidbi računa, hipoteke na nekretninama i slično. Dokumentacija za procjenu kreditne sposobnosti mogu biti isplatne liste, potvrde poslodavca, provjere kod HROK-a i slično.

Gdje se mogu dobiti gotovinski krediti

Gotovinski krediti ovisno o iznosu se mogu dobiti na raznim stranama, naročito ako se radi o manjim iznosima. Gotovinski krediti manjih iznosa se mogu dobiti kod banaka ali i kreditno financijskih agencija koje se bave davanjem ovakvih manjih kredita.

Kada je riječ o većim iznosima kredita i oni se mogu dobiti i kod banaka, a i kod jačih kreditnih agencija. No, u velikoj većini slučajeva takvi krediti većih iznosa se traže i dobivaju od banaka. Ono što je važno da se dogovori fiksna kamatna stopa jer u uvjetima visokih inflacija kamatne stope mogu porasti ukoliko nastupi visoka inflacija kakvu doživljavamo ovih dana u našoj zemlji.

Ono što je važno za vas kao korisnika kredita da dobijete što povoljnije uvjete, sa fiksnim kamatama, rok otplate u skladu vaših kreditnih sposobnosti i mogućnostima redovne otplate rata, te da pri tome nemate previše papirologije i zahtjevnih postupaka osiguranja naplate. Prije nego se odlučite za nekog kreditora prikupite sve potrebne informacije, te tek tada odaberite najpovoljniju varijantu za vas.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.