Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrokrediti

Mikrokrediti kao brzo rješenje za nepredviđene financijske probleme

Da bi danas ostvarili kredit u banci neophodno je da sa sobom morate imati svu traženu dokumentaciju, kao i instrumente osiguranja. Mikrokrediti u drugu ruku ne traže navedeno i dostupni su za većinu bez obzira na njihovu kreditnu sposobnost. Što su zapravo mikrokrediti? Pošto je riječ o kreditu, radi se o sporazumu između dužnika kao i online zajmodavca. Ovdje online zajmodavac daje svom dužniku određenu svotu novca bez ikakvih dodatnih pitanja vezanih za namjenu. Zajmodavac kojeg vežemo za mikrokredite su kreditne agencije. Kako pronaći najbolji mikrokredit za sebe?

Najpovoljniji mikrokredit možete pronaći preko specijaliziranih web stranica koje se bave pretragom kreditnog tržišta. Dovoljno je samo da uz pomoć filtera odaberete ono što vas interesira, i stranica vam donosi rezultate. Ovako na najjednostavniji način možete usporediti razne uvjete kao kamatne stope kao i rok otplate. Kada možete očekivati isplatu svog kredita? Isplatu navedene vrste kredita možete očekivati u svega 15-ak minuta nakon vaše prijave. Vrijeme isplate će ovisiti o vremenu u danu kada ste se na njega prijavili, što znači da na odgovor i isplatu možete čekati i do 24 sata. Za što se može koristiti mikrokredit? On se može koristiti za bilo koju financijsku potrebu.

Za što se mogu koristiti mikrokrediti?

Mikrokrediti su u definiciji nenamjenski krediti manjih iznosa, što znači da se oni mogu koristiti za bilo koju potrebu. Važno je naglasiti da po odobrenju kredita ne dobivate upit za što planirate potrošiti navedeni kredit. Niti jedan online zajmodavac ne traži određenu namjenu za odobravanje kredita, dok je priča drugačija u bankama. Ukoliko ne želite nikome polagati svoje račune, a potrebna vam je manja svota novaca, tada su mikrokrediti savršena opcija za vas. Osim što imate slobodu korištenja novaca, još jedna velika prednost je i njegova realizacija koja se kompletno odvija online.

Za odobrenje navedenog kredita sve što vam treba je sljedeće: Morate biti punoljetan građanin RH, morate imati valjanu osobnu iskaznicu kao i tekući račun, i morate imati dokaze da imate mjesečne uplate. Zašto se online krediti isplate? Oni se najviše isplate radi svoje brzine, jednostavne realizacije, kao i slobode korištenja. Sama činjenica da možete izbjeći odlazak u poslovnicu i čekanje u redu privlači mnoge. Pozajmljivanje novaca na ovakav način je isto tako jednako siguran kao i u poslovnicama banke.

Mikrokrediti i njihovo ostvarivanje

Prva stvar koju morate napraviti je odlučiti koji iznos novaca vam je zaista potreban. Prije bilo kakve potražnje novca bitno je na vrijeme izraditi detaljan proračun koji će vam dati do znanja koliko novca vam je zaista potrebno. Sljedeći korak je pregledavanje kreditnih opcija, a ovdje vam se nude dvije opcije: Samostalno pretraživanje najpovoljnijih ponuda gdje gubite dragocjene sate svog vremena, ili korištenje online platformi za pretragu i usporedbu raznih kreditnih ponuda na tržištu. Sada slijedi nešto zabavniji dio, a to je uspoređivane ponuda. Mikrokrediti su standardna ponuda mnogih kreditnih agencija, točnije online zajmodavaca.

Kredit je najbolje odabrati po iznosu koji vam treba, kao i prema najboljem roku otplate. Ovdje je također važno usporediti i kamatne stope kod različitih ponuda. Kako se ostvaruju mikrokrediti? Nakon što ste pronašli odgovarajuću ponudu, dovoljno je samo napraviti klik na “Posudi sada” i automatski ćete se naći na web stranici online zajmodavca. Koraci za ostvarivanje brzog kredita su sasvim jasni. Potrebno je odabrati željeni iznos i rok otplate preko kreditnog kalkulatora, ispuniti online obrazac s osnovnim podacima, i priložiti traženu dokumentaciju. Ponuda se šalje zajmodavcu, koji će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Pri odobrenju slijedi instant isplata, a po odbijenici dobivate obrazloženje zašto kredit nije odobren.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.