Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:31
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Brzi krediti gotovinski krediti

Brzi krediti su gotovinski krediti koje možete realizirati na brz i jednostavan način. Na internetu, TV, časopisima, dnevnim i tjednim tiskovinama, letcima doslovce smo opsjedani oglasima za brze kredite koje nude i banke i kreditno financijske agencije i tvrtke. Financijsko tržište je preplavljeno ponudama kojima se nude brzi krediti.

Ponude su doista širokog spektra i kada se nađete u situaciji da vam je brzo potreban novac do njega doista možete doći na brz način. Kada se odlučite dizati gotovinski kredit prikupite najmanje dvije do tri, a i više ponuda koje ćete usporediti sa njihovim uvjetima.

Svi se možemo naći u situaciji kada nam je potrebna gotovina u određenom iznosu i trenutno ne raspolažemo tim iznosom, pa čak i da imate ušteđevinu a ne želite je dirati, radije ćete se odlučiti za dizanje kredita kako bi premostili financijski nedostatak novaca i namirili troškove koji su vam se pojavili iznenada. Pa čak i da ste te troškove planirali unaprijed svjesni ste da nećete moći bez financijske injekcije to riješiti.

Brzi krediti kako do njih

Brzi krediti, kako do njih. Odgovor je, vrlo lako. Služite li se internetom na službenim web stranicama banaka i kreditnih tvrtki možete pronaći razne ponude za realizaciju brzih kredita. Ono što se nudi može biti različito u smislu da neki kreditori ne provjeravaju vašu kreditnu sposobnost, dok drugi traže određenu dokumentaciju.

Ukoliko se odlučite za neku konkretnu ponudu, online ispunite zahtjev koji ide u obradu vrlo brzo, doslovce odmah nakon što ste ga poslali. Nakon obrade slijedi proces odobravanja ili odbijanja, no u velikoj većini slučajeva se radi o odobravanju pogotovo ako se radi o manjim iznosima na kraći rok otplate.

Informacije o brzim kreditima možete dobiti i od svoje banke ali i od drugih banaka, bilo da prikupljate ponude online ili želite posjetiti poslovnice. No, do brzih kredita možete i putem oglasa kojeg ste pronašli na internetu, p ač ak ina društvenim mrežama, dnevnim novinama, letku koji ste pronašli u svom poštanskom sandučiću i slično. Brzi krediti su vam dostupni na svakom koraku.

Brzi krediti uvjeti

Brzi krediti mogu imati različite uvjete, od različitih kamatnih stopa, rokova otplate, osiguranja plaćanja, provjera kreditnih sposobnosti i mogućnosti otplate, potrebne dokumentacije koju će vas tražiti i mnogo toga.

Kamatne stope koje trenutno kotiraju na tržištu su od 5 do 7%, tako da sve što je više od toga radije nemojte uzimati jer možete dobiti po povoljnijim uvjetima. Kamatna stopa je zapravo cijena koju plaćate za svoju posudbu, pa vam je u interesu da taj iznos bude što manji. Rok otplate također još jedan važan uvjet jer ukoliko je prekratak, vaša će rata za otplatu biti previsoka te je u konačnici nećete moći otplaćivati.

Potrebna dokumentacija i dodatna osiguranja kod brzih kredita ne bi trebala uopće postojati, jer postoje ponude koje uopće ne traže osiguranja naplate i dodatne dokumentacije, već se kod nekih kreditora može dobiti brzi krediti samo na temelju osobne iskaznice, dok drugi traže platne liste, uvid u zadnje tromjesečje vašeg prometa na tekućem računu i slično.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.