Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice

Dođite do najbolje brze pozajmice

Pitate se kako na brz i bezbolan način doći do novaca? Ako želite najbolju soluciju, tada su brze pozajmice online odgovor na vaše pitanje. One su dostupne bilo kada i od bilo gdje, a jedina stvar koja vam je potrebna je brzi internet. Što su zapravo brze pozajmice? Riječ je o najjednostavnijem načinu za dolazak do brzog novca. Dostupne su svima bez obzira na kreditnu sposobnost. Sami proces prijave je maksimalno pojednostavljen, što znači da je papirologija i svedena na minimum, a isplata je istog ili sljedećeg dana. Pitate se kako doći do brzih online pozajmica?

Savjetujemo vam da svoju potražnju pozajmica obavite preko specijaliziranih web stranica koje se bave pretragom pozajmica, zajmova i kredita. Zašto? Osim što vam filtri mogu omogućiti da pronađete najbolju opciju za sebe, navedene stranice pronalaze samo najbolje i najsigurnije ponude. Naravno, pretragu možete izvršiti i sami, ali jedini minus je izdvajanje viška vremena i duple provjere online zajmodavca. Zašto je bitno provjeravati online zajmodavce? Online zajmodavci su kreditne agencije koje svoje online usluge nude preko interneta. Kako postoje legalne kreditne agencije, isto tako postoje i lažne kreditne agencije kojima je jedini cilj prevariti buduće klijente.

Kako se dobivaju brze pozajmice?

Brze pozajmice se dobivaju nakon online prijave i odobrenja. Ako se za pozajmicu prijavite na početku radnog dana, tada zajmodavcu dajete dovoljno vremena da on razmotri poslan zahtjev i da ga odobri još istog dana. Imajte na umu da ako u vašem zahtjevu nešto nedostaje da vam zajmodavac nije obvezan odobriti zahtjev. Ako je zahtjev detaljno ispunjen, vaš zajmodavac ga odobrava i isplata na računu je gotovo instantna. U slučaju da ste se za pozajmicu prijavili krajem radnog dana ili preko vikenda, tada postoji mogućnost da ćete na odobrenje čekati i do 24 sata. Što kada uplata sjedne na račun?

Nakon što su novci sjeli na vaš račun, s njime možete najjednostavnije raspolagati bez ikakvih ograničenja. Brze pozajmice su svakako idealno rješenje za plaćanje svih vaših neplaniranih troškova kao i iznenadnih računa. Isplata se dobiva odmah po odobrenju i zajmodavac vam ne postavlja pitanja vezana za namjenu same pozajmice. Zašto bi trebali razmotriti opciju brzih online pozajmica umjesto običnih bankarskih zajmova? Online pozajmice nude više pogodnosti, cijeli proces od prijave do isplate se odvije online, za pozajmicu se možete prijaviti bilo kada i bilo gdje, preko specijaliziranih web stranica za pretragu štedite vrijeme, nije potrebna dodatna papirologija, brz proces.

Zatražite svoje brze pozajmice još danas

Pitate se kako izgleda sami proces ostvarivanja brze pozajmice? Za početak je bitno odabrati pozajmicu koja vama najviše odgovara. Kao što smo naveli, to je najbolje učiniti preko filtera na specijaliziranim web stranicama koje se bave pretraživanjem brzih online pozajmica, zajmova i kredita. Kada ste odabrali najbolju opciju za sebe, sve što trebate napraviti je kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web lokaciju online zajmodavca. Ovdje započinje proces vaše prijave. Prijavu započinjete s odabirom željenog iznosa i roka otplate uz pomoć kreditnog kalkulatora.

Navedeni kalkulator vam odmah računa i sve ostale troškove pozajmice, što znači da se ne morate bojati dodatnih naplata i sličnih scenarija. Nakon navedenog slijedi ispunjavanje online obrasca. Ovdje unašate sve svoje osobne podatke i isto tako provjeravate da li su oni točni. Za kraj morate priložiti i traženu dokumentaciju. Pošto se brze pozajmice mogu odobriti samo punoljetnim građanima koji su u radnome odnosu, morate priložiti presliku svoje osobne iskaznice, tekućeg računa i zadnjih platnih lista. Svoju ponudu šaljete zajmodavcu, i ovisno o trenutku kada ste poslali zahtjev dobivate i odgovor. Zajmodavac će vam se javiti u najkraćem roku mogućem s odobrenjem i isplatom, ili odbijenicom i obrazloženjem zašto.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.