Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica – sigurno i brzo rješenje rješenje

Današnje financijsko tržište se poprilično proširilo, te danas imate na raspolaganju razne opcije kreditiranja. Krediti se dijele na temelju iznosa koji mogu biti manji, srednji i visoki iznosi, te na temelju roka otplate, koji se potom dijele na kratkoročne kredite, srednjoročne kredite i dugoročne kredite. Najpopularniji izbor kredita je kratkoročna pozajmica koja vam omogućuje da posudite manji novčani iznos na kratki rok otplate. Malo tko je spreman na dugoročna obveze otplate kredita, te upravo zbog toga je kratkoročna pozajmica tako popularna jer vam omogućuje da dođete do potrebnog novca bez dugoročnog obvezivanja. Kod kreditne kuće možete uzeti kratkoročnu pozajmicu u iznosu do 4000 EUR na rok otplate i do čak 18 mjeseci, i to sve uz veoma nisku kamatnu stopu bez dodatnih troškova i skrivenih naknada! Ne morate razmišljati kako ćete sljedeći puta doći do novca jer na ovu pozajmicu možete uvijek računati kada vam se dogodi neočekivani trošak ili vam je potreban veći iznos novca koji trenutno nemate.

Kratkoročna pozajmica – vratite onoliko koliko ste posudili

Glavna prednost zbog čega je kratkoročna pozajmica tako popularna leži u samoj njezinoj brzini. Osim što se one lako i brzo ugovaraju putem web stranice od kreditne kuće, ujedno se brzo odobravaju i isplaćuju na vaš tekući račun. Kada vam je novac pod hitno potreban, u većini slučaja nemate puno vremena na pretek i morate smisliti novce kako god. Tada vam kratkoročna pozajmica može biti od velike pomoći jer ona vam omogućuje da brzo i efikasno dođete do dodatnog novca kada vam je to najpotrebnije bez dugog čekanja i nepotrebnog skupljanja raznih papira. Danas se mnogi odlučuju za online uslugu pozajmljivanje novca koja osim što je vrlo brza ujedno je i vrlo jednostavna i sigurna. Ne morate se više mučiti s traženjem posudbe novca od svojih prijatelja ili članova uže obitelji, jer ovdje vam je pozajmica zagarantirana te već isti dan od slanja zahtjeva možete očekivati odobrenje i isplatu na račun.

Kratkoročna pozajmica – brza isplata na vaš račun

Kratkoročna pozajmica se lako ugovara putem web obrasca koji možete pronaći na početnoj stranici od kreditne kuće. Kratkoročna pozajmica se ostvaruje na način da obavite cijeli postupak ugovaranja, koji traje svega 2 minute. Samo trebate odabrati iznos pozajmice koji vam je potreban i rok otplate koji odgovara vašim mogućnostima, zatim ispunite formular sa svim potrebnim podacima, te naposljetku samo im trebate na njihovu e mail adresu poslati skenove dokumenata koji oni zahtijevaju. Od papirologije će vam trebati samo vaša kartica od tekućeg računa i vaša osobna iskaznica. Što se tiče uvjeta odobrenja, tu se ne morate puno brinuti jer kreditna kuća nije kao vaša banka. Oni ne drže visoke kriterije i uvjete, kod njih je samo bitno da imate redovna mjesečna primanja i otvoren tekući račun koji nije blokiran ili pak zaštićen od strane vaše banke. Čim oni zaprime vaš zahtjev, u brzom roku će ga obraditi, te već za 15 minuta možete očekivati odobrenju kao i uplatu sredstava na vaš navedeni račun.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.