Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za blokirane

Brzi krediti za blokirane kao pomoć blokiranima

Statistika pokazuje kako gotovo 30% stanovništva u Hrvatskoj živi na samome rubu siromaštva. Rub siromaštva nastaje kada dolazi do prevelikih zaduženja i kada se blokira račun određene osobe. Kako se osoba upusti u zaduženje i blokadu? Najčešći scenarij je nemogućnost izvršavanja obveze prema banci prema planu otplate koji je dogovoren. Ovdje banka uzima stvar u svoje ruke i prisilno se nadomiruje. Hrvatska broji preko 350 tisuća građana u blokadi, a sve zahvaljujući skupim standardima života i malim primanjima.

Kako si pomoći ako se nalazite u istoj situaciji? Brzi krediti za blokirane mogu biti od velike pomoći, kao i zaštićeni račun. Što su zapravo brzi krediti za blokirane? Recimo da otplatite svoje dugove prema banci i da odblokirate svoji tekući račun. Ono što sigurno ne znate je da ćete u HROK sustavu biti zavedeni na crnoj listi barem godinu dana, što znači da nećete moći ostvariti bankarski kredit jer vas se smatra kreditno nesposobnima. Ako će vam u ovom periodu zatrebati kredit, najbolje je da se okrenete brzim online kreditima.

Navedeni krediti se nazivaju i krediti bez HROK-a jer se mogu ostvariti bez obzira na kreditnu sposobnost. Iako se banke više ne služe HROK sustavom, dolazimo do HUB sustava (Hrvatska udruga banaka) koji dijele informacije o svojim korisnicima. Što znači da se po promjeni banke može vidjeti da li ste ikada imali bilo kakva zaduženja. U današnje doba je izuzetno nizak postotak onih koji su redovne platiše, što u jednu ruku znači da će banke eventualno biti prisiljene ublažiti svoje uvjete za ostvarivanje kredita.

Kako se ostvaruju brzi krediti za blokirane?

Navedeni oblik kredita se ostvaruje striktno online putem. Brzi krediti se ostvaruju preko kreditnih agencija koje posluju online, i one kao takve ne posluju pod istim pravilima kao banke. Online putem možete zatražiti bilo kakav brzi oblik financiranja, i to bez obzira na vašu kreditnu sposobnost ili moguća zaduženja. Da li morate ispunjavati određene uvjete za ostvarivanje brzih kredita? Odgovor je naravno. Morate biti punoljetan građanin RH, imati tekući račun ili u slučaju blokade zaštićeni račun, morate također imati valjanu osobnu iskaznicu kao i dokaz o redovitim mjesečnim primanjima.

Ove dokaze ćete priložiti kada ćete se aplicirati za kredit. Podnošenje zahtjeva za brzi kredit je veoma jednostavan proces. Dovoljno je samo pronaći odgovarajućeg online zajmodavca, odrediti željeni iznos kredita i rok otplate, ispuniti online obrazac i priložiti dokumentaciju. Ponudu zatim šaljete zajmodavcu koji će vam se povratno javiti ovisno o dobu dana kada ste poslali prijavu. Brzi krediti za blokirane dolaze u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR, a njihov rok otplate može biti do18 mjeseci. Brzi krediti za blokirane također nude i opciju bez kamatnih stopa.

Na što se treba pripaziti kada su u pitanju brzi krediti za blokirane?

Mnogima brzi krediti zvuče predobro da bi bilo istinito. Nažalost, važno je skrenuti pažnju na mnoge prijevare koje se događaju na financijskom tržištu, i to osobito sada kada ekonomska kriza sve više jača. Kako se zaštititi od prevara? Prilikom odabira brzih kredita savjetujemo vam da pretragu vršite preko specijaliziranih web stranica koje isključivo surađuju s legalnim kreditnim agencijama u Hrvatskoj. Na što još treba pripaziti kada su u pitanju brzi krediti za blokirane? Imajte na umu da će pojedini online zajmodavci postavljati visoke kamatne stope na kredit, a razlog tome je strah od rizika neplaćanja otplate.

Brzi krediti za blokirane pripadaju u većinsku ponudu kod svih online zajmodavaca, zato je važno da odaberete onog kojeg vam najviše odgovara. Bez obzira na zajmodavca, vaša je jedina obaveza da u roku otplatite posuđeni novac. Mnogi online zajmodavci čak nude i reorganizaciju roka otplate ukoliko je klijent u nemogućnosti slijediti prvobitni rok otplate. Prije traženja bilo kakvog online kredita prvo si razmotrite svoju financijsku mogućnost prema kojoj ćete zatražiti navedeni kredit.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.