Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane – riješite se blokade

Današnji način života je postao veoma ubrzan i hektičan, te se u sadašnjim uvjetima svako, ama baš svatko, može pronaći u blokadi. Posebice uz sadašnju ekonomsku krizu i inflaciju gdje cijene proizvoda i energenata samo rastu, dok nam plaće ostaju iste. S druge strane, banke nisu nam od neke pomoći, te samo smanjuju dozvoljene minuse i rijetko kome daju kredit. Stoga, ne treba vam puno da vam banka blokira vaš račun. Kako bi se riješili blokade i malo vratili svoj život u normalu, krediti za blokirane građane vam mogu itekako puno pomoći. Brzi krediti za blokirane građane je odlično rješenje kada nemate drugih opcija za posudbu novca. Često vam niti sama obitelj ili prijatelji ne mogu pomoću jer se i oni nalaze u blokadi ili na rubu blokade. Zato je ovaj kredit odličan izbor kada nemate drugih opcija, a želite se što prije riješiti dugova kako biste napokon mogli lakše disati bez briga na umu.

Krediti za blokirane – sigurno i brzo rješenje

Posudba novca u kriznim uvjetima može biti veoma stresno doba za vas. Posebice kada sve manje i manje opcija imate po tom pitanju. Često je zeznuto kada pitate nekoga iz svoje obitelji ili iz kruga prijatelja za financijsku pomoć. Često se dogodi da vam ni oni sami ne mogu pomoći jer imaju svoje privatne, financijske probleme. No, ponekad vam niti ne žele pomoći, smatrajući da ste si sami krivi za svoje probleme. Kao što se kaže, u nesreći se vidi tko su vaši pravi prijatelji, stoga vam takvi ne trebaju u vašem životu. No, zato vam krediti za blokirane građane mogu pomoći da se riješite svojih dugova i napokon povratite natrag svoj stari život bez dugova i financijskih problema. Krediti za blokirane građane nudi kreditna kuća, kod koje možete za čas posla ugovoriti svoj kredit te dobiti odobrenje i isplatu novca na račun isti dan kada ste i poslali svoj zahtjev.

Krediti za blokirane – jednostavno online ugovaranje

Nema potrebe da vam dugovi i blokada računa stvaraju i dalje probleme, jer vam krediti za blokirane građane mogu pomoći da ostavite sve svoje probleme i brige u prošlosti, te da napokon zakročite u svoj život s čistim računom i riješenim dugovima. Krediti za blokirane građane se mogu veoma lako i brzo ugovoriti preko web stranice od kreditne kuće. Pošto se cijeli proces ugovaranja odvija u online formatu, neće se morati mučiti s odlaskom do poslovnice i pritom gubiti svoje dragocjeno vrijeme u prijevozu i čekanju u redu. U samo par jednostavnih koraka možete obaviti cijeli proces te si osigurati potrebna sredstava za sve svoje probleme. Samo ispunite kratki formular, pošaljete im skenove dokumenata i to vam je to. Oni će vam se za okvirno 15 minuta javiti s povratnim informacija, i po uspješnom odobrenju će vam isplatiti novce na vaš tekući račun. Sredstava možete odmah početi koristiti po uplati.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.