Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:31
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Ne želite trag posuđenog novca na računu, tražite zajam na ruke

Mnogi građani su prisiljeni posuditi gotovinu, ali ne žele da im obitelj zna, ne žele ni da im poslodavac zna da se zadužuju, a kriju to i od svojih bračnih partnera, a svaka isplata i uplata su na računu vidljive. Ako ne želite trag posuđenog novca na računu, tražite zajam na ruke, ali vodite računa da takvu posudbu i vraćate ručno, pa morate voditi računa da ne zaboravite svoju mjesečnu ratu otplate i uplatiti.

Zahtjev za zajam na ruke također predajete online putem, ali ha iznimno možete zatražiti i e-mailom ili telefonom. Obzirom da posuđenu gotovinu preuzimate osobno, kod primopredaje možete potpisati ugovor o zajmu, sve je stvar dogovora, a otplata zajma teče prema potpisanom ugovoru. Neuredna otplata zajma povlači za sobom zatezne kamate što nije u interesu nijednog zajmoprimca. Zaboravljene rate uplatite čim se sjetite i o uplati obavijestite svog zajmodavca. Ažurna otplata vam omogućava novi zajam čim otplatite postojeći zajam.

Zajam na ruke kao beskamatni zajam

Nekada ste mogli dobiti beskamatni zajam mogli dobiti samo od rodbine ili dobrog prijatelja, nema toga više, sada su i oni prisiljeni posuđivati od vremena do vremena. Zajam na ruke kao beskamatni zajam daju samo neke nebankarske kreditne kuće i neki ovlašteni privatni zajmodavci. Uvijek su to limitirani iznosi na 3 – 30 dana, a da bi vratili onoliko koliko ste posudili bez ikakvih troškova po zajmu, posuđeni iznos morate vratiti u ugovorenom roku.

Neki domišljatiji građani koriste mogućnost prve posudbe u vidu beskamatnog zajma kod različitih zajmodavaca i to je legitimno, no, ako kasne s otplatom po ugovoru, dužni su platiti i pripadajuće kamate. Zajam na ruke je ipak posudba manjih iznosa na kraći rok, pa trebate voditi računa o svojim mogućnostima otplate, jer samo redovna otplata duga vam osigurava eventualni novi zajam koji će vam sigurno zatrebati dok ne stanete na noge. I naravno, pazite od koga posuđujete jer internet je raj za varalice.

Zajam na ruke je mala pomoć u velikoj nevolji

U današnje vrijeme biti dužan privatnim osobama nekim ljudima stvara velike probleme jer ih osobe kojima su dužne pritišću i tlače u strahu za svoj novac i u strahu da im ga i nećete vratiti. Nažalost, upravo zbog takvih situacija su se raspala mnoga prijateljstva. Odahnite s olakšanjem, zajam na ruke je mala pomoć u velikoj nevolji, a možda vam spasi i prijateljstvo i sačuva dobre međuljudske odnose sa osobama kojima ste dužni.

Zajam na ruke se često uzima da se vrate neki stari dugovi čije vraćanje više ne možete odgađati. Istina, ponekad takvim zajmom ljudi plaćaju nakupljene neplaćene račune da izbjegnu ovrhu ili da plate neplaćenu školarinu svom djetetu da konačno može pristupiti diplomskom ispitu. Često ovakav zajam traže vozači koji su doživjeli prometnu nezgodu, automehaničar je auto osposobio, ali i zaplijenio, ne da ga iz radionice dok ne platite, a vi novca nemate, a auto vam treba, pa trebate i zajam.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.