Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Vercon pozajmice – treba li vam zajam odmah?

Sada svaki vaš financijski problem može biti lako rješiv uz vercon pozajmice, najbolje rješenje na financijskom tržištu danas. Svakome od nas se barem jednom dogodila situacija gdje su vas razni troškovi pritiskali sa svih strana, a vi niste vidjeli izlaz iz ovog tunela. Sljedeći put kada vam se to dogodi, možete se osloniti na vercon pozajmice koje će vam pomoći da se lako i bez ikakvih problema riješite svih svojih problema i napokon prodišite punim plućima bez tereta na vašim leđima. Nema potrebe da se nervirate oko toga kako da pokrijete sve tekuće troškove, jer uz ove pozajmice moći ćete ih u miru riješiti bez stresa i gubljenja živaca. Zahvaljujući napretku u tehnologiji, ove pozajmice možete lako ugovoriti već putem interneta te vam pritom ne bude trebalo hrpu papirologije kao niti jamac ili sudužnik. U svega par minuta možete im poslati svoj zahtjev, a oni će vam obratiti natrag već za 15 minuta!

Vercon pozajmice – za koga su pozajmice dostupne

Svakome od nas može u bilo kojem trenutku biti potreban dodatni novac. Primjerice, morate do kraja riješiti školarinu vašeg djeteta studenta, no pritišću vas i drugi računi. Pokvario vam se hladnjak usred ljeta, te morate pod hitno si nabaviti novi no ne znate kako i s čime. Htjeli biste otići na svoj zasluženi godišnji odmor, ali nemate dovoljno novca kod sebe. U takvim situacijama vam vercon pozajmice mogu itekako dobro pomoći jer su nenamjenske te možete dobivena novčana sredstava potrošiti kako god vi to želite. Nema više potrebe da se mučite s financijama i da odgađate plaćanje, jer uz vercon pozajmice možete napokon se riješiti svih troškova i dugova jednom i za sva vremena. Njihove pozajmice su dostupne za sve građane koji imaju više od 18 godina. Jedini uvjet koji morate kod njih ispunjavati jest da imate otvoren tekući račun na kojem dobivate svoja redovna primanja, bez obzira radilo ae o plaći ili mirovini.

Vercon pozajmice – kako do pozajmice

Prednost kod vercon pozajmice je što se one mogu zatražiti putem interneta, te pritom neće se morati mučiti s odlaskom do poslovnice i nepotrebno gubiti puno vašeg dragocjenog vremena. Sada možete za čas posla ugovoriti svoju pozajmicu te se napokon riješiti svih vaših financijskih problema koje imate. Vercon pozajmice se ugovaraju na način da jednostavno odaberete iznos pozajmice koji vam je potreban i rok otplate koji vam odgovara, ispunite njihov kratki formular za slanje zahtjeva te in naposljetku samo pošaljete preslike potrebnih dokumenata, a to su vaša osobna iskaznica i kartica od tekućeg računa. Čim zaprime vaš zahtjev odmah kreće u obradu. Kreditna kuća će vam se j najbržem roku javiti natrag s povratnim informacijama o ishodu vašeg zahtjeva. Ukoliko vam odobre zahtjev, odmah će vam isplatiti novce na vaš tekući račun. Kod njih je odobrenje zahtjeva gotovo pa zagarantirano, jer nemaju stroge uvjete i kriterije kao što banka ima.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.