Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam novac danas

Trebam novac danas – gdje možete zatražiti zajam

Zasigurno se i vama dogodilo da su vam se svi silni računi i troškovi nakupili i da niste znali kako da to sve riješite bna vrijeme kako vas ne bi banka blokirala. U tom ste trenutku shvatili da morate to pod hitno riješiti i samo se pitate “Trebam novac danas! Kako da do novca dođem? “. Nemojte se brinuti, jer mi smo tu za vas da vam pomognemo da pronađete najbolje rješenje za vaš hitni slučaj. Često kada kažete svojoj obitelji ili vašim prijateljima “Trebam novac danas. Možete li mi posuditi nešto novca? ” rijetko kada će vam oni pomoći, jer možda i sami imaju financijske probleme ili jednostavno vam ne žele pomoći. No, srećom nije to jedina opcija kako da dođete do svojeg potrebnog novca. Danas možete pronaći razne opcije kreditiranja, od kratkoročnih zajmova do kredita. Sada uz klasične banke možete pronaći druge financijske insituticije kod kojih možete puno lakše doći do zajma novca.

Trebam novac danas – koji su uvjeti odobrenja

Ukoliko se nalazite u situaciji “Trebam novac danas” i i nemate puno vremena na pretek, onda imate sreće jer vam mi imamo savršeno rješenje za vas! Danas na financijskom tržištu možete pronaći razne financijske institucije koje vam nude razne opcije kreditiranja, a najpopularnija opcija od svih je kreditna kuća. Kreditna kuća nudi razne opcije kreditiranja, kao što su brzi zajmovi, brze pozajmice, brzi krediti i mikro krediti. Njihovi kreditni proizvodi su dostupni za sve građane starije od 18 godina pa nadalje. Kod njih nema strogih kriterija i preduvjeta kao što je to kod komercijalne banke. Njima nije bitno kakav je vaš kreditni rejting, kreditna povijest i na koji ugovor ste zaposleni kod svojeg poslodavca. Samo im je bitno da imate redovna primanja na mjesečnoj bazi i da vaš tekući račun nije blokiran ili zaštićen. Kada sljedeći put kažete “Trebam novac danas“, onda ćete znati kome se možete javiti s puno povjerenje, a to je kreditna kuća!

Trebam novac danas – kako se ugovara zajam

Ako se nalazite trenutno u situaciji gdje se pitate “Trebam novac danas. Gdje i kako da dođem do novca brzo? “. Ne morate se više brinuti jer sada kod kreditne kuće možete sada bez ikakvog problema doći do novca bez da ste pritom izgubili puno svojeg vremena, energije i živaca. Kod kreditne kuće, cijeli postupak ugovaranja zajma se odvija putem interneta. Oni su omogućili svojim klijentima da bez problema zatraže zajam preko njihove web stranice, bez da moraju nepotrebno odlaziti do njihove poslovnice. Znaju da kada vam je novac pod hitno potreban da je vrijeme od ključne važnosti. Zato su pojednostavili cijeli proces do maksimuma, dok je papirologija smanjena na sam minimum. Već za dvije minute možete obaviti cijelo ugovaranja zajma, samo ispunite njihov kratki formular i pošaljete im skenove dokumenata na mail. Čim zaprime vaš zahtjev, odmah započinju obradu. Unutar 15 minuta možete očekivati odobrenje kao i isplatu novca na vaš račun. Stoga, kada se sljedeći puta nalazite situaciji gdje trebam novac danas znate kome se možete obratiti!

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.