Krediti online na rate



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Super brze pozajmice online

Super brze pozajmice online kada vam je hitno potreban novac

Kako doći do novaca jedan je od glavnih briga gotovo svake odrasle osobe. Život konstantno postaje sve skuplji što znači da je isto tako sve teže pokrivati sve redovne troškove. Ako imate redovitu mjesečnu plaću, dobra je šansa da čak imate dovoljno za pokrivanje osnovnih troškova kao što su hrana i režije no nemate nužno dovoljno za pokrivanje bilo kakvih troškova s kojima niste računali. Ako dođe do kvara na automobilu koji koristite svaki dan za odlazak do posla ili se pokvari hladnjak u kojem u čuvate hranu jednostavno si ne možete dozvoliti da ti troškovi čekaju. Morate ih srediti čim prije, a u tome vam mogu pomoći super brze pozajmice online. Radi se o najbržem načinu za dolazak do novca upravo onda kada vam je najpotrebniji. Ne morate čekati svoju sljedeću plaću niti odlaziti u minus na kojemu vam banke nabijaju ogromne kamate jer vam super brze pozajmice online mogu već danas pomoći.

Prijavite se za super brze pozajmice online

Online bankarstvo više nije ništa novo. Postupna digitalizacija društva dovela je do toga da možemo na jednostavan način pristupiti svojim financijama, imati pregled sredstava i uplaćivati novac kad god je to potrebno. Ono što i dalje fali kod većine banaka je opcija prijave i dobivanja pozajmice preko interneta. Neke banke će vam čak dati opciju da se prijavite no ta prijava vam u konačnici uopće ne štedi vrijeme jer s njom samo pokazujete banci da ste zainteresirani za pozajmicu. Nakon što se prijavite, javlja se zaposlenik banke i s vama dogovara dolazak u samu poslovnicu gdje možete krenuti sa dogovorima i klasičnim skupljanjem papirologije na sve strane. Super brze pozajmice online za sad još nisu stvarna opcija koju vam banke nude jer ne možete do potrebnog novca doći na imalo brz način, a to predstavlja problem za bilo kakve neočekivane troškove. Srećom, to ne znači da se super brze pozajmice online ne mogu ostvariti na drugačiji način.

Super brze pozajmice online uz kreditne kuće

Online bankarstvo je usluga koja već neko vrijeme nije vezana ekskluzivno samo uz klasične banke. U svijetu već dulje vrijeme postoje nebankarske kreditne institucije, odnosno kreditne kuće. One predstavljaju modernu alternativu bankama, a specijalizirale su se za izdavanje izrazito brzih nenamjenskih pozajmica. Cijeli cilj je omogućiti vam da novac dođe na vaš račun u čim je moguće kraćem roku bez nepotrebnog gubitka vremena i živaca. Baš zato su kreditne kuće srezale birokraciju na minimum te su isto tako prebacile sve svoje usluge na internet kako bi super brze pozajmice online bile moguće. Cijeli proces prijave za pozajmicu se obavlja u potpunosti preko interneta bez obzira na to gdje se trenutno nalazili. Za ispunjavanje prijavnice vam je potrebno svega nekoliko minuta vremena, a od dokumentacije je dovoljno imati osobnu, broj računa i potvrdu o primanjima. Super brze pozajmice online su zaista brze zato jer od zaprimanja vaše prijavnice novac može biti na vašemu računu već isti dan.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.