Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida pozajmice

Solida pozajmice lako se dobivaju

Posudba novca dan danas je mnogim ljudima i dalje neugodna tema jer možda smatraju da nisu uspjeli u nekom aspektu svog života ako se moraju oslanjati na pozajmice. Budite svjesni da to jednostavno nije istina. Pozajmice su usluga koja je sve traženija u svijetu, a apsolutno se svi koriste s njima, bilo da imaju bolju ili lošiju plaću. Jedan od najboljih izbora ako vam je potreban novac upravo su Solida pozajmice. One vam mogu poslužiti za bilo kakvu situaciju koja od vas zahtijeva brzo financiranje. Postoji nebrojeno mnogo situacija u kojima vam može biti pod hitno potreban novac, a Solida pozajmice mogu predstavljati rješenje koje tražite. Ovdje se radi o nenamjenskoj gotovinskoj uplati na vaš račun. Ovaj novac se može lako ostvariti, ima kratak rok otplate, a što je najbolje, ne morate ga pravdati. Odluka kako ćete potrošiti dobiveni novac u potpunosti je na vama i radi nikakvu razliku hoćete li ga potrošiti na luksuz ili pokrivanje nekih dugova.

Solida pozajmice profesionalna su usluga

Financijski problemi predstavljaju svakodnevicu za gotovo svakog odraslog čovjeka. Bez obzira na to kakva je vaša mjesečna plaća, uvijek postoji neki trošak i obveza koja vam visi nad glavom i znate da nećete lakše disati sve dok ju ne riješite. Ako vam je potreban novac, možda ste pomislili kako bi bila dobra ideja za pomoć se obratiti obitelji ili bliskim prijateljima. Naoko ovo može izgledati kao sasvim pristojna ideja no u praksi to najčešće ne završi kako ste zamišljali. Uplitanje ikakvog novčanog duga u neki privatni odnos često može dovesti do narušavanja samog odnosa, a redovito dovodi do pitanja za što vam je potreban novac. Ne riskirajte svoje važne životne odnose već se s povjerenjem oslonite na Solida pozajmice. Cijeli proces oko prijave za pozajmicu i sama isplata novca odrađuju se na izrazito brz i profesionalan način. Što je najbolje, uz Solida pozajmice vas nitko neće tražiti da pravdate svoju potrošnju računima.

Solida pozajmice uz online prijavu

Nepredvidivi troškovi se mogu dogoditi, a i događaju se apsolutno svima. Jednostavno ne postoji način da predvidite sve što će vam se dogoditi u životu pa stoga nikad ne možete biti ni spremni na sve situacije. Možda će vam vremenske nepogode oštetiti auto, a osiguranje vam odbija pokriti taj trošak. Možda vam se pokvarila perilica rublja ili hladnjak pa ih morate ili zamijeniti ili tražiti majstora koji će ih popraviti. Što god da se dogodi, nepredvidive situacije će od vas zahtijevati novac ako želite da se brzo razriješe. Solida pozajmice najbrži su i najpouzdaniji način za doći do brzog novca. Radi se o gotovinskim, nenamjenskim pozajmicama koje mogu biti na vašemu računu već unutar 24 sata od kada ste poslali prijavu. Solida pozajmice praktične su po tome što se za njih možete prijaviti u potpunosti preko interneta. Birokracija je svedena na goli minimum, a na vama je samo da odaberete iznos, rok plaćanja i date svoje osnovne podatke.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.