Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Privatna posudba novca kada vas iznenade troškovi

Financijski problemi i muke svakodnevica su gotovo svake odrasle osobe. Što je osoba starija i samostalnija to više na svojoj vlastitoj koži osjeti koliko je svijet zapravo postao skup i koliko je danas teže pokriti sve bazne financijske troškove. Globalna situacija je već nekoliko godina nestabilna i nepredvidiva, a to se i te kako odrazilo na našim osobnim životima u vidu visokih cijena. Baš zato preživljavanje samo na mjesečnoj plaći može biti kompleksan zadatak. Možda čak imate dovoljno novca za pokrivanje hrane, stana i režija ali dođete do problema kada vas zapadnu neki neočekivani troškovi. Kada ste u stisci s novcima, jedna od solucija kojoj se možete okrenuti je privatna posudba novca. Uz posuđeni novac možete lakše prebroditi neko teže razdoblje ili ćete lakše pokriti neki trošak koji vas je zapao prije dolaska sljedeće plaće. Privatna posudba novca može za vas jako dobro funkcionirati ali prvo morate odlučiti kome se je najbolje obratiti.

Privatna posudba novca i koje su vaše opcije

U poslovnom smislu, banke su te na koje većina ljudi pomisli na ikakav spomen posudbe novca. Banke se već tradicionalno bave nuđenjem raznovrsnih zajmova koji vam mogu pomoći kada vam je potrebna neka veća svota novaca koju bi teško uštedjeli sami od sebe. Zajmovi danas postoje u raznim oblicima te se može naći onih koji su specijalizirani za bilo kakvu vašu potrebu. Banke vam mogu ponuditi raznovrsne opcije no ono što, na žalost, ne nude je brzina. Ako vam je pod hitno potreban novac banka vam ne može pomoći jer ju koči vlastita birokracija koja zahtjeva brdo papirologije prije nego li se ikakav novac isplati. Kako bi uštedjeli na vremenu i živcima, mnogim ljudima privatna posudba novca zvuči kao bolja opcija. Budite samo oprezni koga pitate za novac jer ako ste se obratili nekom bliskom prijatelji ili članu obitelji, ubrzo ćete saznati da bilo kakvi dugovi u privatnom životu mogu izazvati sukobe i nepovratno narušiti odnos. Privatna posudba novca može se odraditi i na drugačiji način.

Privatna posudba novca preko interneta

Ako otpadaju banke te ako otpadaju bliski prijatelji i obitelj što vam točno preostaje ako vas zanima privatna posudba novca? Modernizacija i postupna digitalizacije sve veće količine usluga dovela je i do unaprjeđenja u bankarstvu. Ako vam je pod hitno potreban novac ne morate se obratiti prijateljima kojim ćete objašnjavati zašto ste bez love i ne morate se mjesecima gnjaviti s bankama koje će vas zavlačiti prije ikakve isplate. Privatna posudba novca na brz način može se na najjednostavniji način napraviti uz prijavu preko interneta. Danas na raspolaganju imate ovlaštene kreditne institucije koje su specijalizirane za to da vam uz minimum birokracije dostave dogovoreni novac na račun. Na vama je samo da posjetite njihovu stranicu, izaberete iznos i rok plaćanja koji vam najbolje odgovara i ispunite prijavnicu sa svojim osnovnim podacima. Cijela procedura je izrazito jednostavna i može se napraviti bilo kad i bilo gdje. Nakon što se vaša prijava obradi, novac sjeda na vaš račun unutar 24 sata.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.