Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca hitno

Posudba novca hitno, potreba za novcem

U situaciji kada financijski problemi zaguste, posudba novca hitno postaje jedina solucija. Kako riješiti sve svoje dugove i kako se ograditi od nepredviđenih financijskih troškova? Navedeno je teško, gotovo nemoguće ako živite s manjom plaćom koja je jedva dovoljna za osnove. U ovoj situaciji možete se okrenuti bankama, ali ako ne ispunjavate njihove određene uvjete možete prekrižiti ikakvu pomoć Sljedeća solucija je obraćanje svojim najbližima. I dok je ovo svakako najbezbolniji i najbrži način kako doći do novca, pitanja poput “Za što ti treba novac” i strogo određeni rok otplate može narušiti odnos.

Treća i najbolja opcija mnogima kada pričamo o posudbi novca su online zajmodavci. Posudba novca hitno je danas među najtraženijim pojmovima na internetu, što ne iznenađuje s obzirom da troškovi života neprestano rastu, dok naša primanja stagniraju ili postaju manja. Ukoliko se odlučite na online zajam, ne morate brinuti o opravdanju za što vam treba novac. Kreditnim agencijama je dovoljno da znaju da vam je novac potreban hitno. Da li morate ispunjavati određene kriterije? Potrebno je jedino da ste punoljetni i da imate dokaz o mjesečnim primanjima.

Posudba novca hitno, zatražite svoj novac još danas

I dok se mnogi groze online posuđivanja novaca, istina je da ovo postaje novo normalno. Podaci kreditnog tržišta prikazuju kako se za vrijeme pandemije odobrenje brzih kredita udvostručilo, što znači da su mnogi prihvatili online novac kao soluciju. Posudba novca hitno od vas jedino traži par minuta vremena. Zaboravite na duga čekanja u redu i prikupljanja mora dokumentacije, sve možete realizirati iz udobnosti vašeg doma. Kako zatražiti hitan novac još danas? Prvo je potrebno pronaći odgovarajućeg zajmodavca.

Savjetujemo da pretragu vršite putem specijaliziranih web stranica, jer upravo one surađuju s legalnim kreditnim agencijama u Hrvatskoj. Kada odaberete svojeg online zajmodavca, sljedeći korak je klik na “Posudi sada” i preusmjeravanje na web stranicu zajmodavca. Ovdje će vas dočekati kreditni kalkulator uz pomoću kojeg ćete odabrati željeni iznos novaca i rok otplate.

Navedeni kalkulator vam također izračunava i otplatu kao i ostale dodatne troškove. Sljedeći korak je ispunjavanje online obrasca s osobnim podacima i prilaganje potrebne dokumentacije. Posudba novca hitno od vas traži presliku osobne iskaznice, tekućeg računa i presliku vaših platnih lista. Kada ispunite sve što se od vas tražilo, svoju ponudu šaljete zajmodavcu koji će vam se javiti u najkraćem roku. Kod odobrenja isplata je instantna, dok po odbijenici dobivate obrazloženje zašto ste odbijeni.

Posudba novca hitno, prednosti brzog novca

Posudba novca hitno može doći u obliku brze online pozajmice, ili brzog zajma i kredita. Sve tri opcije su dostupne svim punoljetnim građanima RH koji mogu dokazati da imaju redovita mjesečna primanja na svom računu. Online zajmodavci ne traže od svojih budućih klijenata da su kreditno sposobni, ali zahtijevaju dokaz da su sposobni rješavati otplatu. Posudba novca hitno preko zajmodavaca je idealno rješenje ako na najbezbolniji način želite ostvariti isplatu. Ovdje vas nitko neće pitati za što će vam novac i kako ste se našli u navedenoj situaciji.

Cijelo poslovanje je veoma diskretno, i u većini slučajeva uspješno. Na vama kao klijentu je jedino da u dogovorenom roku otplatite svoje dugovanje. Pitate se koliko puta možete ovako posuđivati novac? Odgovor je kad god vam je potrebno. Određeni online zajmodavci svojim redovitim klijentima pružaju i određene pogodnosti poput fleksibilnosti u otplati, ostvarivanje isplate bez ponovne dokumentacije i slično. Da li vas treba biti strah uzimati novac online? Odgovor je ne. Ovakav način posuđivanja novaca je jednako siguran kao i posuđivanje u poslovnici.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.