Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:31
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini zajam isplata odmah

MIni zajam isplata odmah – najbolje rješenje

Mnogim našim građanima je veoma poznata situacija gdje vam je novac zatrebao odmah i sada, te niste imali puno opcija po pitanju gdje možete dobiti posudbu novca odmah. Uz današnju svjetsku situaciju s ekonomskom krizom i inflacijom gdje cijene potrepština i energenata samo rastu dok nam plaće ostaju iste ili se pak smanjuju, nije nimalo teško se zateći u nezgodnoj novčanoj situaciji. Mnogi od nas smo već postali vješti i kreativni kako da dođemo do novca, a jedno od načina je kroz mini zajam isplata odmah. Današnja bankarska scena se veoma proširila te sada možete pronaći razne opcije po pitanju online kreditiranja, a jedno od takvih opcija vam je popularni mini zajam isplata odmah koja vam omogućuje da brzo i lako dođete do posudbe novca kada vam je to najviše potrebno. Uz lako online ugovaranja i brzo odobrenje i isplatu, možete već danas riješiti sve svoje financijske probleme i ostaviti ih u prošlosti.

Mini zajam isplata odmah – lako ugovaranje

Kao i svaki drugi kreditni proizvod, i mini zajam isplata odmah ima svoje uvjete i zahtjeve koje morate ispuniti kako bi realizacija vašeg zajma mogla biti moguća. No, naravno, uvjeti kod kreditne kuće su posve drugačije od onih kod vaše banke. Njihovi uvjeti su puno jednostavniji i nimalo strogi i rigorozni kao što su bankarski uvjeti. Za mini zajam isplata odmah je bitno da imate redovna primanja na mjesečnoj bazi te da imate otvoren, neblokiran i nezaštićen tekući račun na kojemu i primate svoju plaću ili mirovinu. Vidite, kod kreditne kuće nije bitno jeste li vi zaposleni na određeno, radite preko autorskog ili studentskog ugovora ili pak ste već i u mirovini. Nisu nimalo strogi kao banka, te zbog toga kod kreditne kuće svi mogu bez problema dobiti svoj mini zajam. Također, njihovo poslovanje je posve transparentno te nema skrivenih naknada ili dodatnih troškova. Vi im vraćate onoliko koliko pozajmite uz malu kamatnu stopu.

Mini zajam isplata odmah – brzo odobrenje

Osim što je kod mini zajam isplata odmah dostupna nakon odobrenja, također je i sam proces njegovog ugovaranja veoma brz i vrlo jednostavan. Neće vam trebati više od nekoliko minuta da obavite ovaj cijeli postupak ugovaranja, koji se inače odvija u potpunosti online preko web stranice od kreditne kuće. Kako bi vam mini zajam isplata odmah bila zagarantirana već danas, prvo što trebate obaviti jest ispuniti njihov kratki formular koji možete pronaći na početnoj stranici od kreditne kuće. Uz to, morate i odrediti koji vam je novčani iznos potreban i koji vam rok otplate paše u skladu s vašim budžetnim mogućnostima. I za kraj, trebate im poslati preslike potrebnih dokumenata. Oni će vam se javiti unutar 15 minuta kako bi vas obavijestili o ishodu vašeg zahtjeva. Uglavnom je svakom građaninu zagarantirano odobrenje, jer su njihovi uvjeti minimalni. Po uspješnom odobrenju vašeg zajma, odmah nakon toga slijedi isplata novca na račun.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.