Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro krediti online

Što su to mikro krediti online?

Znamo kako su brze pozajmice, brzi zajmovi i krediti postali dio naše financijske stvarnosti. Kada bi pokušali dobiti kredit u banci, bez obzira na visinu isplate, susreli bi se s popriličnom količinom papirologije, kao i određenih uvjeta koje moramo ispunjavati. Srećom, banke nisu jedini izbor kada pričamo o odobravanju kredita. Danas postoje i razne druge financijske institucije koje nude usluge kreditiranja, a među njima daleko najpoznatije su kreditne agencije. Kreditne agencije u današnjem svijetu većinom posluju online kao online zajmodavci, ali isto tako i preko poslovnica.

Mikro krediti online su nova vrsta brzih online kredita, a karakteristični su po svojem dozvoljenom iznosu, kao i kratkoročnoj otplati. Pitate se za koga su idealni mikro krediti online? Za sve one koji traže brzo rješenje za svoje financijske probleme. Savršene su za sve one kojima je novac hitno potreban i za one koji jednostavno ne žele duge rokove otplate. Mikro kredit možete otplatiti po želji u jednoj rati, ili više manjih. Proces dobivanja navedenog oblika kredita je isti kao i kod brzih kredita. Potrebno je pronaći najbolju ponudu i napraviti prijavu.

Koje prednosti imaju mikro krediti online?

Mikro krediti online imaju brojne prednosti, a posebno bi istakli njegovu jednostavnost kod ugovaranja. Sami kredit ugovarate online putem, i to preko stranice odabranog online zajmodavca. Prijava se vrši u nekoliko jednostavnih i jasnih koraka, a od dokumenata vam je potrebna samo osobna iskaznica i vaš IBAN broj. Mikro kredit se može ostvariti u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR, a rok otplate može varirati do 18 mjeseci. Za navedeni kredit mogu se aplicirati svi punoljetni građani koji imaju zavedeno prebivalište u RH.

Određeni mikro krediti online se također mogu odobriti i nezaposlenim osobama. Važno je naglasiti kako je efektivna kamatna stopa kod navedenog kredita nešto veća, ali sa obzirom da je riječ o kratkoročnom kreditu, kamate nemaju pre veliki utjecaj na iznos koji ćete na kraju vratiti. Važno je znati kako se navedeni kredit može iskoristiti za bilo koju financijsku potrebu, ali se najčešće traži kada je u pitanju hitna otplata. Kada zajmodavac pregleda vašu prijavu, on će sastaviti ugovor i javiti vam se povratno. Navedeni kredit omogućuje novac već isti dan i to u svega 15-ak minuta vremena!

Kome se odobravaju mikro krediti online?

Navedena vrsta kredita se odobrava većini građana. Što podrazumijevamo pod većina? Ukoliko osoba koja traži mikro kredit uspješno prikaže da ona ima stalne mjesečne prihode kredit bi se trebao odobriti bez problema. Mnogi misle kako se mikro krediti online odobravaju svima, no istina je da zajmodavci detaljno pregledavaju vašu prijavu, i da na najmanju nepravilnost šalju odbijenicu s obrazloženjem zašto. Zašto su mikro krediti online najbolje rješenje kada vam je hitno potreban novac? Riječ je o manjem nenamjenskom kreditu s kratkim rokom otplate koji možete iskoristiti za bilo što.

Zajmodavac vas neće pitati za što planirate potrošiti posuđeni novac, njemu je jedino bitno da se držite dogovorenog roka otplate. Što ako ste odbijeni za mikro kredit? Tada svoju sreću možete okušati kod drugog zajmodavca. I dok su pravila odobrenja itekako manje stroža nego u bankama, ovisno od zajmodavca do zajmodavca pravila se mogu mijenjati. Ako se bojite uzeti navedeni oblik brzog novca, tada će vas možda brojne recenzije uvjeriti kako je riječ o sasvim sigurnom i isplativom načinu financiranja.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.