Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupi jamstvo

Što je kupi jamstvo

Usluga koja vam može uvelike pomoći kada vaša kreditna sposobnost nije dovoljno velika da realizirate dizanje nekog kredita. Došli ste u banku jer vam je potreban stambeni kredit ili nenamjenski gotovinski, međutim vaša kreditna sposobnost nije dovoljna kako biste dobili kredit. Ili jednostavno čak i kad imate dovoljnu kreditnu sposobnost banka koja vam daje veći iznos kredita tražit će osiguranje naplate u obliku jamstva.

Naravno u današnje vrijeme kada je većina građana prezadužena svojim kreditima i pozajmicama vrlo ćete teško u krugu svoje obitelji ili prijatelja naći osobu koja će biti voljna biti vam jamac. Usluga kupi jamstvo će vas spasiti upravo u takvoj situaciji kada vam je potreban jamac.

Usluga kupi jamstvo vam osigurava da možete platiti jamstvo koje vam je potrebno za dizanje kredita. Ovo jamstvo nije doživotno već se kupuje na određeni period, za početak da vam se uopće odobri kredit koji dižete te na još određeni period otplate kako bi banka koja vam daje kredit bila osigurana da ćete uredno otplaćivati rate kredita.

Kupi jamstvo kako realizirati

Usluga kupi jamstvo se može realizirati vrlo jednostavno bilo da posjetite poslovnicu banke koja daje ovu vrstu usluge, bilo da uslugu kupi jamstvo potražite na internetu. U oba slučaja ćete trebati popuniti zahtjev i dati određenu dokumentaciju kako biste mogli kupiti jamstvo od banke ili neke druge kreditno financijske tvrtke.

I u ovom slučaju ćete morati predati dokumentaciju kojom će se ustvrditi kolika je vaša kreditna sposobnost. Bit će potrebno da predočite isplatne liste za par mjeseci unazad, možda potvrde poslodavca o zaposlenju i vrsti ugovora o radu, te će vas provjeravati kroz bankarski sistem koliko su vam ostale obaveze po nekim drugim kreditima.

S obzirom da se ova usluga plaća raspitajte se na više mjesta kako biste dobili varijantu za vas najpovoljniju. Cijena ove usluge može biti različita, stoga svakako istražite financijsko tržište, te provjerite da li će bank kod koje dižete kredit uopće prihvatiti jamstvo ovisno od koga kupujete jamstvo. Banke su vrlo stroge po tom pitanju i uvjetuju od kojih ustanova prihvaćaju kupljeno jamstvo.

Zašto se odlučiti na kupi jamstvo

Razlog zašto se odlučiti na uslugu kupi jamstvo je vrlo jednostavan. Uštedjet ćete si puno vremena i zadržati dobre odnose sa obitelji i prijateljima koje ste mislili pitati da vam bude jamac. Čak i da netko od vaših bližnjih pristane biti vam jamac i njegova kreditna sposobnost će biti provjeravana i ta će osoba morati dostaviti vašoj banci svoje platne liste, potvrde poslodavca, te sa vama hodočastiti kod banke i javnog bilježnika.

Ponekad je kupi jamstvo jedino rješenje, čak i kod dodatnih osiguranja poput hipoteke jer vam kreditna sposobnost ne garantira da ćete doista moći otplaćivati kredit. Dakle, ne samo da je jedino, nego je i elegantno rješenje kada vma je potreban jamac prilikom dizanja većih iznosa kredita.

Uz malo truda i malo novaca imat ćete riješeno jamstvo i nećete više imati zapreke da realizirate planirani kredit koji želite kod banke dignuti kako biste na primjer riješili svoje stambeno pitanje ili realizirali pokretanje privatnog poslovanja kako biste bili samostalni poduzetnik.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.