Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno sve su traženiji

Kreditne potrebe građana s vremenom postaju sve veće. Došli smo do takve situacije u svijetu da život maltene da i nije moguć bez kredita osim ako niste te sreće da ste dobili neko veliko nasljedstvo ili ste osvojili značajan iznos na igrama na sreću. Velik broj ljudi kod nas morao se silom prilika priviknuti na život od plaće do plaće. S obzirom na to da cijene konstantno sve više odlaze u visine, nikakva štednja ne dolazi u obzir jer sav zarađen novac morate i potrošiti na osnovne životne troškove. Upravo tu u igru ulaze krediti jer preko njih možete doći do novca za sve što vam je potrebno u životu. Tu doduše postoji jedna otežavajuća okolnost, a to je da banke kredite nude prvenstveno onima koji imaju posao na neodređeno. I što onda napraviti ako vas zanimaju krediti za zaposlene na određeno? Srećom, opcije uvijek postoje pa su danas i krediti za zaposlene na određeno mogući.

Krediti za zaposlene na određeno preko banke

U vezi bilo kakvih potreba za kreditom, građani se najčešće prvo obraćaju bankama. Ako ste u potrazi za nekim većim i duljim kreditom kao što je to primjerice stambeni, banke su svakako dobar izbor. Morate samo biti svjesni da banke ne odobravaju kredite olako već je potrebno ispuniti brojne kriterije prije nego li vam se ikakav novac odobri. Općenito gledajući, cijeli proces od prijave za kredit do same isplate novca nerijetko traje i nekoliko mjeseci u banci. Procedura uključuje skupljanje velike količine papirologije i višestruke odlaske u poslovnicu. U konačnici nema nikakve garancije da će se kredit i odobriti, pogotovo ako nemate kod poslodavca ugovor na neodređeno. Ipak, krediti za zaposlene na određeno se u određenim slučajevima mogu odobriti i u banci. Ono što vam je nužno u takvom slučaju je sudužnik odnosno jamac koji će garantirati svojim novcima da ćete moći izvršavati svoje ugovorene obveze. Ako bi radije izbjegli sve to, postoji i drugačiji način kako se mogu dobiti krediti za zaposlene na određeno.

Krediti za zaposlene na određeno preko kreditnih kuća

Postepena modernizacija i digitalizacija svijeta dovela je do mnogih noviteta koji nam olakšavaju svakodnevni život. Jedna od tih prednosti vidljiva je i na području kreditiranja. Naime, već nekoliko godina banke više ne drže monopol nad kreditnim potrebama građana. Ovu ulogu na sebe sve više preuzimaju ovlaštene kreditne kuće. Radi se o nebankarskim kreditnim korporacijama koje su specijalizirale za izrazito brzo izdavanje kredita, a specifične su po tome da svoje poslovanje vode u potpunosti preko interneta. Kreditne kuće su modernizirale današnje bankarstvo te su preko njih mogući čak i krediti za zaposlene na određeno. Što je najbolje u svemu, ne treba vam nikakav jamac ili sudužnik. Sve što morate priložiti od papirologije je preslika osobne iskaznice, broj računa na koji će se isplatiti novac i potvrda o mjesečnim primanjima. Cijeli proces možete obaviti preko interneta u par minuta, a isplatu možete očekivati kroz svega 24 sata. Krediti za zaposlene na određeno danas se dobivaju lakše nego ikad prije.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.