Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti oglasi

Internetski krediti oglasi i službene web stranice

Online krediti su tako lako dostupni širokoj populaciji jer koriste sve mogućnosti i prednosti virtualnog oglašavanja. Tako isti internetski krediti oglasi i službene web stranice na puno mjesta u cyberprostoru opisuju i predstavljaju iste ili slične kreditne linije, a samo ako naiđete na različite kreditne linije, možda ste naišli na konkurenciju. Nebankarske kreditne kuće i ovlašteni privatni zajmodavci su prvi financijeri koji su shvatili kako ih i na koje sve načine internet približava korisnicima.

Netko nevičan internetu će reći da su krediti oglasi na svakom koraku na internetu, no, čemu imati tehnologiju ako se ona ne koristi da popravi kvalitetu poslovanja i kvalitetu samog života. Online banke rade brže, jednostavnije i fleksibilnije, jer nemaju birokracije, ne trebaju papirologiju niti jamce i sudužnike, a ako uzimate veće iznose kredita na duži rok uključujete osiguranje kao garanciju kredita i sve se obavi brzo, a zatraženi i odobreni iznos kredita se brzo prebacuje na vaš bankovni račun.

Online krediti oglasi sa isplatom isti dan

Većina internetskih kredita su su iz kreditne brzih kredita sa isplatom odmah, odnosno u roku 15 minuta koliko traje obrada zahtjeva, odobrenje i isplata na vaš tekući račun. Online krediti oglasi sa isplatom isti dan vam osigurava novac kada vam treba bez neizvjesnog čekanja kakvo znate doživljavati u bankama i još na kraju dobijete odbijenicu. Povoljni uvjeti kreditiranja i fleksibilni rokovi otplate povećavaju potražnju za online kreditima, a i brzina isplate je presudna za njihovu popularnost.

Jasno da bez digitalnih tehnologija ovakva jednostavnost, efikasnost i brzina ne bi bila moguća, zato je i nije bilo prije pojave interneta. Internet je ušao u sve pore ljudskog života i posve je prirodno da internetski krediti oglasi zauzmu tako visoko mjesto u svim web tražilicama. Mnogi građani pretražuju oglase o kreditima i zato što zbog mnogo razloga u bankama ne mogu dobiti kredit. Internetski krediti su demokratični i dostupni svim punoljetnim građanima od 18 – 70 godina.

Krediti oglasi su povoljna i sigurna posudba novca

Najčešće postavljana pitanja o internetskim kreditima se tiču sigurnosti, legalnosti i zakonitosti kreditnog poslovanja, no, ne brinite, krediti oglasi su povoljna i sigurna posudba novca, a rad nebankarski kreditnih kuća i ovlaštenih privatnih zajmodavaca je legalan i zakonom reguliran. Kamate na kredite su također zakonom propisane jednako za banke i za nebankarske kreditne kuće, a banke nisu tako brze samo zbog glomaznog birokratskog sustava, zastarjelog načina rada i krutih, prestrogih kreditnih protokola i gomile papirologije.

Po ugledu na internetske kredite i u bankama odnedavno možete predati zahtjev za kredit online putem, ali samo to i ništa više. Za sve ostalo i dalje morate i po nekoliko puta otići u banku i čekati odobrenje u neizvjesnosti i strepnji da ćete dobiti odbijenicu što se često i dogodi. Online krediti oglasi donose detaljne informacije i sve obavite za 15 minuta bez ikakvih komplikacija, pa se onda ne treba čuditi što su internetski krediti u vrhu najtraženijih.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.