Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 3000 EUR

Krediti do 3000 EUR kada vam je hitno potreban novac

Sve u životu košta i ima neku svoju cijenu. Većina nas prolazi kroz život u potrazi za novcem kako bi mogli pokriti sve svoje životne troškove. Novac možda nije najvažnija stvar ali nikako se ne može reći da nije relevantan jer upravo preko njega možemo nabaviti sve ono što nam je u životu bitno. No kako svi jako dobro znamo, novaca uvijek fali. Svijet je u posljednjih nekoliko godina postajao sve nestabilniji, a to je neminovno dovelo i do povećanja cijena. Prosječnoj osobi je postalo sve teže financijski pratiti sva ta poskupljenja što je mnoge dovelo do toga da žive od plaće do plaće. No što napraviti kada vas zapadne neki neočekivani trošak i ne možete si priuštiti čekanje na iduću plaću? Odgovor su krediti do 3000 EUR. Radi se o jednoj vrsti brzog, nenamjenskog kredita koji se može iskoristiti u bilo koju svrhu. Krediti do 3000 EUR mogu i vama olakšati život.

Krediti do 3000 EUR i kako se ostvaruju

Ponuda raznovrsnih kredita je danas veća nego ikad prije. Potrebe građana su se povećale, a sukladno tome se povećala i ponuda. No kako izabrati najbolju opciju za vas ako vas zanimaju krediti do 3000 EUR? To sve ovisi o vašoj situaciji i o tome koliko vam je zbilja hitno potreban novac. Ako vam nije problem pričekati koji mjesec, uvijek se možete obratiti bankama. Dok god imate stalan posao na neodređeno bez drugih zaduženja, odobravanje manjeg kredita u banci ne bi trebao biti problem. Budite samo spremni na to da cijeli proces može poprilično dugo trajati jer banka ne izdaje kredite bez da detaljno ustvrdi nečiju kreditnu sposobnost. To za vas znači skupljanje velike količine papirologije i višestruke odlaske u poslovnicu odabrane banke. Cijeli proces može na kraju biti uspješan ali nikako nije brz. Ako vam je vrijeme bitna stavka, postoji i drugačija opcija preko koje se mogu ostvariti krediti do 3000 EUR.

Krediti do 3000 EUR preko kreditnih kuća

Krediti do 3000 EUR, odnosno brzi krediti danas se mogu lako ostvariti preko ovlaštenih kreditnih kuća. Radi se o nebankarskim institucijama koje već dulje vrijeme posluju po svijetu, a u posljednjih nekoliko godina su sve aktualnije i kod nas. Ono po čemu su ovlaštene kreditne kuće specifične je to da su svu birokraciju sveli na apsolutni minimum. Cilj je da ne gubite vrijeme na nepotrebnu papirologiju te da novac legne na vaš račun u čim je moguće kraćem roku. Dodatna specifičnost za kreditne kuće je to da svoje poslovanje vode u potpunosti preko interneta. To znači da možete zaboraviti na čekanje u redovima jer cijeli proces možete obaviti kroz par minuta iz udobnosti vlastita doma. Sve što će vam trebati od dokumentacije je preslika osobne, broj računa za isplatu novca i dokaz o mjesečnim primanjima. Krediti do 3000 EUR odobravaju se u izrazito kratkom roku. Nakon ispunjavanja i obrade vaše prijavnice novac može biti na vašem računu kroz svega 24 sata.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.