Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 2000 EUR bez provjere

Krediti do 2000 EUR bez provjere bankarskih crnih lista

Krediti kod nebankarskih kreditnih kuća su postali popularni upravo zato što se odobravaju po posve drugačijim kreditnim kriterijima od bankarskih kreditnih pravila koja su sve stroža, pa malo tko i može dobiti bankarski kredit. Kratkoročni gotovinski krediti do 2000 EUR bez provjere bankarskih crnih lista su mogući samo kod nebankarskim kreditnim kućama, uvjeti kreditiranja su vrlo povoljni, a otplata vrlo fleksibilna prema vašim mogućnostima otplate, jer mjesečna rata otplate ne smije ometati normalan život.

Krediti do 2000 EUR bez provjere omogućuju svim građanima koji su u registru dužnika, blokirani ili pod ovrhom da ipak dođu do gotovine kada im je ona nužno potrebna. To je mala pomoć u velikoj nevolji svim građanima koje je banka iz bilo kojih razloga proglasila kreditno nesposobnima. Kreditna sposobnost se u banci gubi ako ste već u kreditima, ako ste nekome bili jamac ili sudužnik, ako ste pod ovrhom i plaću ili mirovinu primate na zaštićeni račun.

Krediti do 2000 EUR bez provjere platne liste

Zna se da banke u kreditnoj dokumentaciji traže i potvrdu o prosječnim primanjima najmanje u zadnjih tri mjeseca. Toga nema kod nebankarskih kreditnih kuća jer su njihovi krediti bez papirologije i birokratskog, uglavnom nepotrebnog kompliciranja. Zato su za veliki broj građana krediti do 2000 EUR bez provjere platne liste veliko olakšanje, pogotovo ako im trajni nalozi za postojeće kredite skinu više od polovice plaće čim novac od plaće sjedne na njihov preopterećeni tekući račun.

Krediti do 2000 EUR bez provjere odgovaraju i svim blokiranim građanima koji zaštićeni dio plaće dobivaju na zaštićeni račun, jer oni i ne mogu pribaviti potvrdu o svojim prihodima. Isto je i s umirovljenicima koji su pod ovrhom, po bankarskim kreditnim kriterijima oni nemaju kreditne sposobnosti i zapravo ne mogu podastrijeti potvrdu o svojim primanjima. Samo krediti bez papirologije, bez ovjera i provjera, bez hrok-a i crnih lista su dostupni ovoj ogromnoj skupini građana, jer i njima netko treba pomoći.

Krediti do 2000 EUR bez provjere za zaposlene na određeno

Zaposleni na određeno vrijeme bankama nisu zanimljivi, zato i nemaju kreditne linije za tu, ogromnu skupinu građana. Iako njihove povremene i privremene plaće banke prebacuju preko svojih računa, oni nisu kategorija građana koji imaju kreditnu sposobnost. Zato su krediti do 2000 EUR bez provjere za zaposlene na određeno vrijeme jedini načina da ova obespravljena skupina građana ipak može doći do gotovine kada im je novac nužno potreban iz bilo kojih razloga i za bilo koju potrebu.

Zaposleni na određeno vrijeme žive od ugovora do ugovora, uvijek u strahu da im ugovor neće biti produžen, a kada i stvarno ne bude dolaze novi strah hoće li naći novi posao i koliko dugo će ga tražiti. To su mahom mladi ljudi koji se u toj općoj nesigurnosti i bez ikakvih prava i zaljubljuju, osnivaju obitelji dobivaju djecu i njima krediti do 2000 EUR bez provjere mnogo puta i bukvalno život spašavaju i oni to itekako cijene.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.