Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez hroka

Krediti bez hroka – bez čekanja dođite do svojeg novca

Svi smo mi u jednom trenutku se našli u kriznoj situaciji s novcem, gdje su nam pod hitna trebala dodatna novčana sredstava, no nismo imali puno opcija po pitanju posudbe novca. Jedno od načina kako možete sada doći do novca bez da morate pritom gubiti puno vremena i energije na komplicirane i duge proces ugovaranja kredita u vašoj banci su vam krediti bez hroka! Spomenuti krediti, kao što i samo ime vam govori, su krediti za koje ne morate prolaziti provjere vašeg kredibiliteta kod hroka. Krediti bez hroka vam omogućuju da bez problema dođete do dodatnog novca kada vam je to najviše potrebno. Nema potrebe da paničarite puno kada vas zadese neočekivani troškovi ili kada vam se nakupe razni kućanski računi za koje nemate dovoljno da ih u potpunosti pokrijete jer sada uz ove kredite možete bez problema se svih vaših briga s uma riješiti te napokon uživati u miru.

Krediti bez hroka – minimalni uvjeti i papirologija

Nikada nije bilo tako lako dobiti kredit kao što je to u današnjem modernom dobu. Zbog napretka tehnologije te generalne modernizacije usluga, sada se i mnogobrojne bankarske usluge mogu obaviti i putem interneta, bez da morate pritom se mučiti s odlaskom do banke i dugo čekati u redu. Već preko svojeg mobitela možete obaviti razne stvari, kao što je to otvaranje računa, ugovaranje štednje pa tako i uzimanje kredita. Tako se sada i krediti bez hroka mogu ugovoriti kod kreditne kuće u svega 2 minute! Kada vam je novac pod hitno potreban, brzina je najbitnija stvar u tom trenutku. Ne želite tratiti puno vremena, jer vrijeme vam je od najvažnije važnosti da što prije sanirate sve troškove i dugove koji su vam se nakupili tokom vremena. Zato su krediti bez hroka odličan prvi izbor jer ne morate niti nakupljati razne papire niti prolaziti svakojake provjere, jer kod kreditne kuće možete dobiti svoj kredit već danas uz minimalne uvjete i dokumentaciju!

Krediti bez hroka – brzo odobrenje i isplata

Krediti bez hroka su vam odlično rješenje kada vam je potreban novac, jer uz svoje brzo ugovaranje i odobrenje, možete već sada za 15 minuta doći do novca bez čekanja i odgađanja! Cijeli postupak ugovaranja kredita se odvija u online formatu, te vam ne bude oduzelo puno vašeg dragocjenog vremena kako biste došli do dodatnih financijskih sredstava. Sve što trebate učiniti kako biste realizirali svoj kredit već danas jest da posjetite web stranicu od kreditne kuće, odaberete iznos koji vam je potreban i rok otplate kredita koji vam odgovara, ispunite kratki formular s potrebnim podacima te im zatim bilo na e mail adresu ili putem njihove stranice pošaljete preslike dokumenata. Kao što vidite, krediti bez hroka se mogu lako dobiti te vam ne bude trebalo više od par minuta da si osigurate novce. Čim oni zaprime vaš zahtjev, u najbržem roku će ga obraditi te vas povratno kontaktirati. Uglavnom, već isti dan možete očekivati isplatu novca na vaš tekući račun.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.