Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako se banke pripremaju za financijsku krizu

Analiza rizika i procjena poslovanja: Kako se banke pripremaju za financijsku krizu

Kako bi se banke pripremile za eventualnu financijsku krizu, prvi korak je analiza rizika i procjena poslovanja. To podrazumijeva detaljnu analizu svih poslovnih aktivnosti banke, njezine financijske pozicije, kao i procjenu rizika koje bi se mogle pojaviti u slučaju krize.

Analiza rizika uključuje procjenu kreditnog rizika, tržišnog rizika, operativnog rizika i likvidnosnog rizika.

Kreditni rizik odnosi se na mogućnost da klijenti banke neće moći vratiti svoje kredite, što bi dovelo do gubitka novca za banku. Tržišni rizik odnosi se na fluktuacije na tržištu, a operativni rizik odnosi se na moguće neuspjehe u poslovanju banke. Likvidnosni rizik odnosi se na mogućnost da banka neće moći ispuniti svoje obveze u slučaju da klijenti počnu povlačiti svoj novac.

Nakon što su identificirani rizici, banka mora utvrditi koliko su ti rizici veliki i kako bi se mogli manifestirati u slučaju krize.

Na temelju te procjene, banka može donijeti odluku o tome koje mjere treba poduzeti kako bi se rizici smanjili ili eliminirali.

Osim analize rizika, banka mora procijeniti svoje poslovanje u cjelini. To uključuje procjenu njezine financijske pozicije, kao i procjenu njezine sposobnosti da se prilagodi promjenama na tržištu.

Banka mora razmotriti svoj portfelj kredita, ulaganja i drugih financijskih instrumenata kako bi utvrdila koliko su ti instrumenti osjetljivi na promjene na tržištu.

Kako bi se banke pripremile za financijsku krizu, ključno je da redovito provode analizu rizika i procjenu poslovanja. To će omogućiti bankama da brzo identificiraju rizike i poduzmu potrebne mjere kako bi se ti rizici smanjili ili eliminirali. U tom smislu, analiza rizika i procjena poslovanja su ključni alati u pripremi banaka za eventualnu financijsku krizu.

Jačanje kapitalne pozicije i likvidnosti: Kako se banke pripremaju za financijsku krizu

Kako bi se banke pripremile za financijsku krizu, važno je da imaju dovoljno kapitala i likvidnosti. U tom smislu, banke moraju jačati svoju kapitalnu poziciju i likvidnost kako bi se mogle nositi s eventualnim rizicima i gubicima koji bi se mogli pojaviti u slučaju krize.

Jačanje kapitalne pozicije podrazumijeva povećanje kapitala banke, što može biti u obliku izdavanja novih dionica ili obveznica. Osim toga, banka može povećati svoj kapital i zadržavanjem dobiti, što bi joj omogućilo da ima veću financijsku snagu u slučaju krize.

Likvidnost je ključna za funkcioniranje banke u slučaju krize. Banke moraju imati dovoljno likvidnih sredstava kako bi mogle ispuniti svoje obveze prema klijentima koji povlače svoj novac. U tom smislu, banke moraju imati dovoljno gotovine i likvidnih financijskih instrumenata, kao što su kratkoročne obveznice ili depoziti kod drugih banaka.

Kako bi se banke pripremile za financijsku krizu, ključno je da redovito provjeravaju svoju kapitalnu poziciju i likvidnost. To će im omogućiti da brzo reagiraju u slučaju krize i poduzmu potrebne mjere kako bi očuvali svoju financijsku stabilnost.

Uz jačanje kapitalne pozicije i likvidnosti, banke mogu poduzeti i druge mjere kako bi se pripremile za financijsku krizu.

To uključuje diversifikaciju portfelja, smanjenje rizičnih aktivnosti, poboljšanje upravljanja rizicima i uspostavu kriznog plana.

Sve te mjere pomažu bankama da budu spremne za eventualnu krizu, te da se mogu nositi s rizicima i gubicima koji bi se mogli pojaviti. U konačnici, jačanje kapitalne pozicije i likvidnosti su ključni faktori u pripremi banaka za financijsku krizu, te su neophodni za očuvanje njihove financijske stabilnosti i povjerenja klijenata.

Uspostava kriznog plana i suradnja s regulatorima: Kako se banke pripremaju za financijsku krizu

Uspostava kriznog plana i suradnja s regulatorima ključni su faktori u pripremi banaka za financijsku krizu. Krizni plan je dokument koji opisuje kako će banka reagirati u slučaju krize, te koje će mjere poduzeti kako bi se nosila s rizicima i gubicima.

Krizni plan mora biti detaljan i temeljito razrađen, te mora obuhvaćati sve moguće scenarije koji bi se mogli pojaviti u slučaju krize.

Plan mora također uključivati i procedure za komunikaciju s regulatorima, klijentima i drugim dionicima u slučaju krize.

Suradnja s regulatorima također je ključna u pripremi banaka za financijsku krizu. Regulatori imaju važnu ulogu u nadzoru i reguliranju poslovanja banaka, te mogu pomoći bankama u pripremi za krizu.

Regulatori mogu pružiti savjete i smjernice za pripremu kriznog plana, te mogu provoditi testove otpornosti kako bi utvrdili koliko su banke spremne za krizu.

Osim toga, regulatori mogu pružiti i financijsku pomoć bankama u slučaju krize, što bi im omogućilo da lakše prebrode teškoće.

Kako bi se banke pripremile za financijsku krizu, ključno je da imaju dobru suradnju s regulatorima i da redovito provjeravaju svoje krizne planove. To će im omogućiti da brzo reagiraju u slučaju krize, te da poduzmu potrebne mjere kako bi očuvali svoju financijsku stabilnost.

Uz uspostavu kriznog plana i suradnju s regulatorima, banke mogu poduzeti i druge mjere kako bi se pripremile za financijsku krizu. To uključuje diversifikaciju portfelja, smanjenje rizičnih aktivnosti, poboljšanje upravljanja rizicima i osiguravanje brze pozajmice u slučaju potrebe.

Sve te mjere pomažu bankama da budu spremne za eventualnu krizu, te da se mogu nositi s rizicima i gubicima koji bi se mogli pojaviti. U konačnici, uspostava kriznog plana i suradnja s regulatorima su ključni faktori u pripremi banaka za financijsku krizu, te su neophodni za očuvanje njihove financijske stabilnosti i povjerenja klijenata.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.