Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do novca

Kako do novca kada vam je hitno potreban?

Pametno vođenje svojih financija jedna je osnovnih životnih vještina svake odrasle osobe. Cijena života postaje sve skuplja kako vrijeme sve više prolazi što dovodi veliku količinu ljudi do problema. Ako cijene stalno rastu, a plaća vam stagnira ili čak pada, jako brzo se možete naći u situaciji da jedva krpate kraj s krajem da bi pokrili osnovne troškove. U takvoj situaciji ne možete previše napraviti jer ne možete pametno raspolagati s novcima koje jednostavno nemate. Ali ako vam fali novaca, a niste u situaciji da bi mogli brzo promijeniti posao ostaje svakako pitanje kako do novca? Svoju financijsku situaciju možete popraviti uzimanjem brzih nenamjenskih kredita. Ova opcija može vam dati dovoljno financijske stabilnosti da si dovedete životne troškove pod kontrolu, a kratki rokovi otplate znače da nećete biti u dugogodišnjim zaduženjima. Brze pozajmice mogu predstavljati praktičan odgovor na pitaje kako do novca jer je daleko lakše otplaćivati mjesečne rate nego uštedjeti novac za pokrivanje većih troškova odjednom.

Kako do novca i kome se obratiti?

Danas se svi oslanjaju na neku vrstu kredita kako bi mogli pokriti svoje troškove. Veći troškovi kao što su to primjerice kupovina stana ili automobila teško su zamislivi bez uzimanja kredita. Ali krediti nisu samo dugogodišnji ugovori koji se sklapaju kako bi mogli pokriti neke veće kupovine u životu. Danas se također nude kratkoročni nenamjenski krediti koji postaju sve popularniji izbor za pokrivanje bilo kakvih neočekivanih mjesečnih troškova. Prednost nenamjenskih kredita je to što ne morate nikome pravdati na koji način ćete potrošiti novac. Bilo da želite popraviti auto ili bi si htjeli priuštiti neki odmor, izbor je u potpunosti na vama. Kako do novca danas je poprilično lak zadatak, a brzi nenamjenski krediti mogu biti upravo rješenje koje tražite. Pitanje zapravo ne bi trebalo biti kako do novca već kome se obratiti za najpovoljnije uvjete i najbržu isplatu. Danas je pozajmice daleko najlakše dobiti uz korištenje usluga ovlaštenih kreditnih kuća.

Kako do novca uz kreditne kuće?

Kreditne kuće predstavljaju moderan oblik nebankarskih kreditnih institucija koje su nastale kao odgovor na sve veću potražnju za malim i brzim kreditima. Klasične banke ovakve usluge za sad jednostavno ne nude jer su ograničene svojom internom birokracijom koja poprilično oduljuje cijeli proces oko dobivanja novca. Ako vas zanima kako do novca na brz i siguran način, ovlaštene kreditne kuće najbolji su izbor za vas. Prednost ovakve opcije je u tome što se cijeli proces može obaviti u potpunosti preko interneta. Dovoljno je otići na stranicu neke kreditne kuće i izabrati iznos novca koji vam je potreban te preferirani rok otplate. Odmah ćete vidjeti kolika bi vam bila mjesečna rata i koji iznos bi u konačnici vratili bez da morate brinuti oko nekih skrivenih troškova. Kako do novca nikad nije bilo lakše, prijavite se već danas jer vam je potrebno svega nekoliko minuta kako bi ispunili prijavnicu, a traženi novac može biti na vašemu računu već isti dan.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.