Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac

Banke mjesto gdje posuditi novac

Banke su uobičajeno mjesto gdje posuditi novac kada vam je potreban. Najlakše je to učiniti u svojoj matičnoj banci, što možete danas ili u poslovnici ili online putem.

Ukoliko se uobičajeno koristite internet bankarstvom vaša banka vam zasigurno u svojoj redovnoj ponudi može dati kratkoročne pozajmice po povoljnijim uvjetima jer ste klijent banke, pogotovo ako ste dugogodišnji klijent iste banke ili ste već posuđivali novac i uredno ga vraćali. Vaša banka ima uvid u vašu kreditnu sposobnost barem veći dio kreditne sposobnosti i ima uvid u vaša primanja, te zna da li su vaša primanja redovita ili nisu.

Možete se obratiti i drugim bankama kod kojih niste klijent, no budite spremni da će vas tražiti da svoj tekući račun premjestite u njihovu banku. No, kada ste u nedoumici gdje posuditi novac istražite u nekoliko banaka uvjete koje daju kao i u svojoj matičnoj banci, te usporedite uvjete i izaberite najbolju ponudu za vas.

Kreditne agencije mjesto gdje posuditi novac

Kreditno financijske agencije i tvrtke koje su registrirane za obavljanje djelatnosti kreditiranja i financiranja su također mjesto gdje posuditi novac. Ovakve tvrtke se oglašavaju jednako kao i banke, možda čak i više, te možete naići na oglase svugdje. Oglasi se nalaze na internetu, u dnevnim tiskovinama, radiju, TV, nalaze se na letcima, katalozima, doslovce iskaču iz “paštete”.

Vrlo ćete lako doći do informacija o ovakvim tvrtkama koje su mjesto gdje posuditi novac. Isto kao i kod banaka možete otići u poslovnicu, ali ovakve tvrtke više djeluju preko interneta jer je to puno brži način za odraditi cijeli proces od predaje zahtjeva, obrade, odobravanja do uplate gotovine na vaš tekući račun.

Ukoliko uputite upit preko interneta vaš će upit odmah ući u proces obrade, te će vas vrlo brzo kontaktirati ukoliko su potrebni dodatni podaci ili dokumentacija za pozajmicu. U pravilu za manje iznose i kraće rokove otplate se ne provjerava kreditna sposobnost pa će i proces odobravanja proći vrlo brzo.

Gdje posuditi novac kod obitelji ili prijatelja

Ukoliko ne želite posuđivati novac kod banaka i drugih kreditno financijskih tvrtki, mjesto gdje posuditi novac može vam biti u vašoj okolini. Obitelj je obično u situacijama kad nam je teško u velikoj većini slučajeva uz nas kad nam treba, naravno uvijek postoje izuzeci. Ukoliko se nađete u financijskom škripcu a znate da bi vam netko od članova obitelji mogao posuditi novac svakako ćete se obratiti obitelji.

Naravno da kad se obraćate za novac obitelji trebati biti jasni koliki je iznos koji želite posuditi, u kojem roku ćete vratiti i na koliko rata ćete vratiti novac. Na taj način ako odmah definirate pravila nećete imati problema i nitko se neće ljutiti na vas čak ako i javite da ćete malo kasniti sa sljedećom ratom.

Sljedeće mjesto gdje posuditi novac su vaši prijatelji. Iako u današnje vrijeme sve manje ljudi ima novac za posudbu jer se i sami bore sa vlastitom egzistencijom, možete pitati prijatelje za posudbu na isti način kako biste to učinili sa svojom obitelji, uz jasno definirana pravila posudbe kako ne biste narušili prijateljske odnose.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.