Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank

Tko je i što je Ferratum bank?

Ferratum bank je sastavni dio Ferratum Grupe, točnije ona je dio međunarodnog pružatelja online i mobilnih financijskih usluga. Navedeni financijski div se na tržištu pojavio 2005 godine gdje je s poslovanjem krenuo na području Europe, a zatim se proširio na ostatak svijeta. Drugačijom metodom rada nego većina financijskih institucija, Ferratum je napravio potpuni zaokret na kreditnom tržištu. Riječ je o sasvim novom pristupnu novcu, gdje se sva realizacija obavlja isključivo online.

Ferratum bank su posljednjih godina prepoznali i mnogi domaći klijenti, što znači da je riječ o financijskoj instituciji koja neprestano raste. Iako mnogi današnji online zajmodavci posluju pod istim pravilima, Ferratum je prvi otvorio vrata. Kako to mislimo? Upravo se Ferratum prvi poveo za slavnom “Vrijeme je novac”, i cijeli proces za pozajmicu, zajam ili kredit prebacio online. Znamo kako je većina nas danas užurbana, što znači da teško da imamo vremena stajati u redu u banci i gubiti i vrijeme i živce. Ferratum je među prvima na tržištu izbacio nepotrebno odlaženje u poslovnice, i cijeli proces realizacije preselio online.

Što sve nudi Ferratum bank?

U svojoj bogatoj lepezi ponude, Ferratum bank zaista nudi za svakoga ponešto. Svi proizvodi koji se nalaze u kreditnoj liniji su osmišljeni na način da zadovolje čak i one najteže i najzahtjevnije klijente. Brze online pozajmice, brzi zajmovi i brzi krediti su temelj ponude. Riječ je o ponudama brzih isplata koje dolaze s nješto manjim iznosima. Navedene ponude pripadaju u nenamjensku liniju kreditiranja, što znači da su njihovi rokovi otplate kraći nego kod primjerice bankarskih ponuda.

Zašto kratkoročna otplata? Iskustvo je pokazalo kako su dugoročne otplate nešto pred čime mnogi ustuknu i krenu se javljati prvi problemi s otplatom. Ferratum bank nudi samo najbolje brze pozajmice, brze zajmove i brze kredite. Sve navedeno je idealno ako imate iznenadne troškove koje je potrebno što brže pokriti. Pitate se za što možete iskoristiti navedenu ponudu? Odgovor je za bilo što! Pošto je riječ o nenamjenskom obliku kreditiranja, Ferratum vas neće pitati za što ćete iskoristiti posuđeni novac. No ono što Ferratum očekuje od vas je svakako uredna otplata.

Kako zatražiti kredit preko Ferratum bank?

On trenutka svog osnutka, Ferratum bank sluša potrebu svojih klijenata. Tamo gdje klasične banke kažu “Ne”, Ferratum kaže “Da”. Ne morate se bojati da li ste kreditno sposobni, navedenom zajmodavcu je jedino bitno da ste financijsko uredni. Što to znači? Bitno je da imate redovita mjesečna primanja pomoću kojih možete otplaćivati zatraženu pozajmicu, zajam ili kredit. Cijeli postupak realizacije željene pozajmice, zajma ili kredita se odvija online. Kako bi mogli zatražiti određenu ponudu, morate se registrirati i otvoriti račun.

Otvaranje računa je gotovo u svega par sekundi, nakon čega možete zatražiti pozajmicu, zajam ili kredit i uz to priložiti potrebnu dokumentaciju. Od potrebne dokumentacije od vas se traži da priložite presliku osobne iskaznice i presliku tekućeg računa i platnih lista. Isto tako, na navedenoj stranici skidate ugovor koji se kasnije prilaže kao dokaz dogovora između vas i Ferratum-a. Kod odobrenja novac sjeda na vaš račun odmah, a kod odbijenice dobivate obrazloženje zašto. Važno je za navesti kako je pozajmljivanje novca na ovakav način jednako siguran kao i posuđivanje novca u fizičkim poslovnicama. Ferratum bank svojim klijentima jamči sigurnost i zadovoljstvo.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.