Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

Što je E pozajmica

E pozajmica je pozajmica koju možete dobiti putem interneta na službenim web stranicama banaka i kreditnih tvrtki. Kod ove vrste pozajmica nije potrebno da odlazite u poslovnice banke, već sve možete dogovoriti putem interneta, a svako dodatno pitanje ili objašnjenje se može riješiti i telefonskim putem.

Stoga ćete prilikom slanja upita za ovaj oblik E pozajmica trebati dati i svoje kontakt podatke kako bi vas kreditor mogao kontaktirati u slučaju nejasnoća ili dogovaranja detalja kreditiranja. Današnje doba je doba interneta i puno toga se može riješiti online, pa tako i pozajmice. Podatke ćete popuniti u upitu za pozajmicu od svojih osobnih podataka, koliki iznos pozajmice tražite, rok otplate na koji želite otplaćivati pozajmicu, te dati svoje kontakte telefona i e-mail adrese.

Sam naziv ovakve pozajmice govori da je to pozajmica koja se dobiva elektronskim putem, od slanja upita, dokumenata, do prijenosa novca na vaš tekući račun, te na kraju otplate rata pozajmice tokom otplatnog roka.

E pozajmica putem weba

Internet, web je mjesto gdje u današnje vrijeme možete realizirati bilo kakvu narudžbu roba, pa tako i usluga. E pozajmica je jedna od usluga koja se može realizirati preko weba. Vrlo vjerojatno ste primijetili ako se koristite internet bankarstvom ili mobilnim aplikacijama banaka da vam vaša banka također može ponuditi ovu vrstu usluge.

Ova pozajmica se može realizirati i u kod drugih banaka kod kojih niste klijent, no mogu vas tražiti da svoja primanja prebacite u novu banku. Također kreditno financijske tvrtke omogućavaju brze realizacije E pozajmica putem weba.

Dovoljno će biti da pošaljete upit sa svojim podacima i u vrlo kratkom vremenu ćete dobiti odgovor jer upit ide u obradu odmah. A odobrenje vam može stići kroz petnaestak minuta ovisno o iznosu koji tražite. Novac na vašem tekućem računu može biti prebačen kroz sat vremena od odobrenja i možete njime nakon toga raspolagati za ono zbog čega ste prvobitno uopće i dizali pozajmicu.

E pozajmica uvjeti

E pozajmica ima uvjete kao i vaka druga vrsta pozajmice jer radi se o nenamjenskom gotovinskom kreditu koji možete utrošiti za što vam treba. Ako se radi o većim iznosima pozajmice moguće je da će vam provjeravati vašu kreditnu sposobnost i tražiti isplatne liste ili neki drugi oblik informacije o vašim primanjima i statusu zaposlenja.

Kako je moguće da će provjeravati i kakav ugovor o radu imate, na određeno ili na neodređeno, tražiti platne liste, isto tako je moguće da kod drugih kreditora ili banaka možete koristiti uslugu E pozajmica samo na temelju osobne iskaznice, bez provjere vaše kreditne sposobnosti.

Kamatne stope, rokovi otplate, iznosi otplatnih rata će vam biti ponuđeno ovisno o iznosu pozajmice koju uzimate i vašim mogućnostima otplate pozajmice. Kako ovu vrstu pozajmice ne možete uzimati na veće iznose poput iznosa većih od 10.000 eura, zasigurno vas neće kao jedan od uvjeta tražiti osiguranje naplate potraživanja u obliku zadužnica, izjava o zapljeni računa i slično.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.