Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – spas od blokade

Trenutna financijska kriza nikome ne ide u korist, jer sada se čovjek može veoma lako pronaći u svojoj maloj krizi. Zbog stalnog rasta cijena namirnica i energenata, sve manje čovjek ima novca kako biste pokrili sve fiksne troškove u kućanstvu. S druge strane, plaće ne rastu, već ostaju ili iste ili se pak smanjuju. Zbog toga se većina naših građana nalazi na rubu siromaštva jer smišljavate krive drine kako da dođete do novca i pokrijete troškove. No, sa zaduživanjem novca kod banke, nalazite se na rubu blokade ili ovrhe, a nemate novca kako da pokrijete taj dug i spasite se od propasti. Tu dobro dođe usluga dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika jer vam omogućuje da brzo dođete do svojeg novca kako biste mogli što prije riješiti sve svoje probleme. Usluga dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika je dostupna za sve građane bez obzira preko kojeg ugovara radite i kolika vam je plaća ili mirovina.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – izvor brze gotovine

Klasične kredite u vašoj banci je teško dobiti zbog striktnih uvjeta i kriterija koje banke drže. Često u takvoj situaciji gdje nemate podršku svoje banke, možete pronaći druga, alternativna rješenja kao što je usluga dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika. Pozajmljivanje novca na ovaj način je puno bolji, sigurniji i brži te vam omogućava da brzo riješite svoju situaciju koju inače ne biste mogli drugačije je riješiti. Uslugu dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika koje nude kreditne kuće su za mnoge ljude jedini spas kako da dođu do novca, posebice u situaciji gdje im nitko drugi ne može pomoći. Nema potrebe da se i dalje mučite s dugovima i drugim troškovima, jer uz ovakvu uslugu imate priliku da napokon sve vaše probleme i brige ostavite u prošlosti te da krenete u pozitivnom, uzlaznom smjeru. Ovo rješenje je dostupno za sve građane te jedine uvjete koje morate ispunjavati jest da imate redovna primanja i otvoren tekući račun.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – riješite svoje probleme

Uslugu dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika mogu dobiti svi građani, te dobivena novčana sredstava možete iskoristit u bilo koje svrhe gdje vam je novac od nužne potrebe. Primjerice, niste do kraja otplatili školarinu za fakultet, a bliži se datum dospijeća i nemate dovoljno novca za to. Ili pak morate otplatiti dug na kreditnoj kartici, ali nemate dovoljno sredstava na tekućem računu. U tome vam usluga dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika koju nudi kreditna kuća može itekako pomoći te vas spasiti od moguće blokade i mogućih problema. Cijeli postupak ugovaranja pozajmice kod kreditne kuće se odvija putem njihove web stranice, gdje se nalazi obrazac za slanje prijave. Samo trebate ispuniti taj obrazac te im poslati preslike dokumenata. Naposljetku, kada zaprime vaš zahtjev će obraditi ga u najbržem roku, a realizaciju pozajmice možete očekivati već unutar 15 minuta kada će vam odobriti i isplatiti pozajmicu na vaš tekući račun!

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.