Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti kako bi se mogli izvući iz dugova

Dugovi i opći manjak novca mogu biti jedni od glavnih uzročnika stresa u životu bilo koje odrasle osobe. Financijska stabilnost je izrazito bitna stavka za zadovoljavajuć i sretan život, a ako nemate to, kvaliteta života vam drastično opada. Gubite mogućnost da uživate u životu jer stalno morate brinuti o tome kako ćete krpati kraj s krajem. Ovakva briga jednostavno ne ostavlja puno mjesta ičemu drugome. Ali ne gubite nadu i ne očajavajte jer dajem pozajmice i krediti koji vam mogu pomoći da vratite kontrolu nad svojim životom. Kada se nađete u financijskoj stisci, jedino što vas može izvući je brzi priljev novca na vaš račun. Ostajanje u dugovima vas zaključava u začaranom krugu gdje svaki dug stvara sve više kamata koje morate otplatiti pa što dulje ostajete u dugu to više problema imate. Dajem pozajmice i krediti kako bi vam pomogao da se izvučete iz ove situacije i prestanete gubiti novac na kamatama za zakašnjenje pri otplati.

Dajem pozajmice i krediti za hitne troškove

Financijske krize nisu lijepo iskustvo ali to nije jedina situacija u kojoj je ljudima potrebna novčana pomoć. Možda uopće niste u dugovima i sasvim pristojno živite od svoje plaće ali vas je zapao neki neočekivani trošak za koji jednostavno nemate dovoljno ušteđenog novca kako bi ga platili. Život je nepredvidiv i bilo što se može dogoditi. Možda iznenada trebate popraviti ili zamijeniti neki kućanski aparat. Možda ste oštetili automobil u nekoj nesreći, a osiguranje vam ne želi pokriti račun za nastalu štetu. Na kraju krajeva, možda se i dogodilo nešto pozitivno kao što je jako dobra akcijska ponuda za neki put koja zahtjeva hitnu uplatu ako ju želite iskoristiti. Za sve takve situacije vam ja mogu pomoći jer vam dajem pozajmice i krediti. Radi se o profesionalnoj i sigurnoj usluzi koja se može brzo odraditi, a potvrda o pozajmici se može ovjeriti kod javnog bilježnika kako bi oboje bili sigurni. Obratite mi se s povjerenjem jer dajem pozajmice i krediti.

Dajem pozajmice i krediti bez da morate pravdati troškove

Ako vam je pod hitno potreban novac možda ste pomislili kako bi bilo najbolje da se obratite obitelji ili prijateljima za neku pozajmicu. Možete probati iskoristiti takvu opciju no ona se nikako ne preporučuje. Razlog tome je što uplitanje novca i privatnih odnosa gotovo nikad ne završi dobro. Bez obzira na to koliko ste bliski s nekom osobom, uvođenje ikakvog duga u cijelu priču može zakomplicirati i narušiti vaš odnos. Uz to, bliske osobe će vas garant ispitivati za što vam je točno potreban novac i tražit će od vas razna opravdanja ako očekujete da vam nešto posude. Sa mnom nemate takvih komplikacija jer vam dajem pozajmice i krediti bez postavljanja ikakvih suvišnih pitanja. Cilj je obostrana korist jer vi dobijete novac onda kada vam je najpotrebniji, a ja zaradim na dogovorenim niskim kamatama. Ja vam dajem pozajmice i krediti na potpuno profesionalan način, a na vama je da dobiveni novac trošite kako god poželite.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.