Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam online

Kada novac trebate odmah tražite brzi zajam online

Najjednostavnija, najbrža i najpovoljnija posudba gotovine se dobije kroz internetske zajmove i pozajmice. To je zato što za online zajmove i pozajmice ne trebate nikakvu papirologiju, samo osobnu iskaznicu i bankovnu karticu vašeg aktivnog bankovnog računa, a sama procedura od predaje zahtjeva do isplate odobrenog zajma se odvija u svega par klikova na vašem kućnom računalu. Zato, kada novac trebate odmah tražite brzi zajam online i već za 15 minuta možete raspolagati novcem koji ste pozajmili.

Nebankarske kreditne kuće i ovlašteni privatni zajmodavci posluju brzo i jednostavno zato što nemaju birokracije koja bi im komplicirala rad u usporavala ih kao što je slučaj u bankama. Zahtjev za brzi zajam online možete predati i sa svoga pametnog telefona, tako da do potrebnog novca možete doći ma gdje se nalazili u trenutku kada zatrebate hitnu gotovinu. I nitko vas ne pita za što trebate novac, kako ćete ga potrošiti, samo ga trebate vraćati prema ugovorenim uvjetima.

Ako prvi puta tražite brzi zajam online uzmite ga beskamatno

U nijednoj banci ne možete dobiti nikakvu posudbu beskamatno. Samo neke nebankarske kreditne kuće i neki ovlašteni privatni zajmodavci nude privilegiju prvog zajma beskamatno, pa ako prvi puta tražite brzi zajam online uzmite ga beskamatno, to je jedini način da vratite koliko ste posudili bez ikakvih skrivenih troškova po zajmu. To je kao da ste posudili od prijatelja, ali takve posudbe su na kratak rok od 3 – 30 dana, ako vraćanje kasni, plaćate kamate.

Beskamatni brzi zajam online često koriste studenti kada im kasni stipendija ili zaposleni građani i umirovljenici kada trebaju manju pozajmicu samo do plaće ili do mirovine. Mudro je iskoristiti tu povlasticu ako prvi put posuđujete, a i one pozajmice s kamatama su na kraći rok povoljnije i brže ih otplatite. Brza gotovina odmah rješava vaše probleme, a kratkoročna otplata vas brzo vadi iz duga, no, ako su vaše mogućnosti otplate tanke, mudrije je tražiti zajam na nešto duži rok.

Brzi zajam online za brza rješenja iznenadnih problema

Na većinu problema u životu se ljudi ne mogu pripremiti iz jednostavnog razloga što problemi dolaze bez najave i upozorenja. Nasreću se i za većinu neugodnih iznenađenja mogu naći i brza i povoljna rješenja. Iako je svima oko vas jednako ili slično kao i vama, brzi zajam online za brza rješenja iznenadnih problema spašava vas od još veće drame. Bit i jest u tome da probleme sanirate istom brzinom kojom se i pojavljuju, a to znači odmah.

No, ne moraju biti samo neugodne situacije razlog potrebe za brzom posudbom gotovine. Ponekada su to iznenadna vjenčanja koja trebaju biti veseli događaji, ponekada diplomiranje prije roka i vi želite raskošnu proslavu i promociju jer ste ponosni na svoje dijete. Brzi zajam online će uvećati svako vaše slavlje, naročito kada imate razlog za slavlje za koje nemate novca. Svi će oko vas pričati kako je raskošnu vjenčanicu imala vaša jedinica, za posuđeni novac ćete znati samo vi.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.