Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na osobnu

Brzi zajam na osobnu za sve hitne situacije

Novac je ono što okreće ovaj svijetu u krug. Priznali li to ili ne, svima nama treba novac i ne možemo zamisliti život bez njega. On nam omogućuje da živimo život kakvim želimo te da si priuštimo sve što nam treba. No, ponekad nemamo dovoljno novca kako bi si nešto uzeli ili nemamo dovoljno da pokrijemo sve svoje životne troškove. U tome vam može brzi zajam na osobnu iskaznicu pomoći, jer uz minimalnu papirologiju i brzi proces ugovaranja vam može pomoći da se brzo riješite svih dugova, troškova te da si priuštite stvari iskustva koje želite već dugo. Brzi zajam na osobnu iskaznicu je odlično rješenje za sve vaše probleme i potrebe. Dostupan je široj publici, te su njegovi preduvjeti i zahtjevi minimalni kao i njegova papirologija i birokracija. Nema potrebe da odgađate plaćanje i da nosite taj veliki teret briga na vašim leđima, jer uz ovaj brzi zajam možete sve brzo riješiti!

Brzi zajam na osobnu kada vam zatreba novac

Brzi zajam na osobnu iskaznicu je kratkoročni oblik kredita koji se izdaje manje novčane iznose, te se on može koristiti u bilo koje svrhe bez potrebe da morate o tome obavijestiti bankara iz kreditne kuće. Brzi zajam na osobnu iskaznicu možete koristiti za pokrivanje svih manjih novčanih iznosa, bez obzira o čemu se to radilo. Bilo da vam treba novac da kupite poklone za Božić, da renovirate svoj dom ili da si obnovite svoju garderobu za novu sezonu, brzi zajam možete u bilo koje svrhe iskoristiti! Također je odličan izbor za sve neočekivane trenutke gdje vam je novac pod hitno potreban, Primjerice, možda vam se pokvario automobil i morate ga hitno odvesti mehaničaru, nakupilo vam se kućanski računa, a nemate dovoljno novca kod sebe, ili morate napokon svojem prijatelju vratiti novce koje ste posudili od njih. Bez obzira o čemu se radilo, znate da uvijek možete računati na brzi zajam kao pomoć!

Brzi zajam na osobnu iskaznicu preko jednostavnog ugovaranja

Brzi zajam na osobnu iskaznicu se može lako ostvariti već kroz par klikova. Cijeli postupak ugovaranja zajma se odvija preko interneta, te na taj način možete iz udobnosti svojega doma. Samo vam trebate pametni uređaj poput mobitela ili laptopa, stabilna internetska veza te samo dva dokumenta, a to su kartica od vašeg tekućeg računa i osobna iskaznica! Više se ništa ne mora činiti nemogućim za ostvariti, jer uz brzi zajam na osobnu iskaznicu možete vidjeti da je sve moguće i da možete bez problema riješiti sve svoje financijske probleme. Više ne morate imati brige oko toga kako ćete riješiti sve svoje probleme jer uz ovaj brzi zajam sve je moguće. Samo ispunite njihov kratki formular i pošaljete im preslike dokumenata na mail, i već danas možete dobiti isplatu novca na svoj račun! Kod kreditne kuće se ne morate brinuti oko odobrenja, jer je svakom građaninu zagarantirano odobrenje za njihov zajam.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.