Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam isplata odmah

Istekli su vam svi rokovi, trebate brzi zajam isplata odmah

Zbog toga jer su drugi dužni vama i vi zapadate u financijske teškoće. I tako odgađate sva plaćanja jer čekate da i vama plati bar netko od vaših vjerovnika, a vrijeme leti i neplaćenih računa je sve više. I tako, zbog vjere u ljude i ljudsko poštenje istekli su vam svi rokovi, trebate brzi zajam isplata odmah, ali i tu vam pomaže vjera u ljude zbog kojih postoji način da do brze gotovine dođete odmah.

Nekome morate vjerovati jer o tome mnogo puta ovisi opstanak. Nebankarski brzi zajam isplata odmah je također čin povjerenja između zajmodavca i zajmoprimca, jer za njega ne trebate gomilu papirologije, nitko ne provjerava vašu kreditnu sposobnost, ne trebate ni jamce ni ovjeru kod javnog bilježnika, zajam dobivate online putem samo na osobnu iskaznicu i bankovnu karticu vašeg aktivnog tekućeg računa. Jednostavnost i brzina u kreditnoj proceduri, brzina isplate i fleksibilnost u mjesečnoj otplati zajma su jedinstveni na cijelom kreditnom tržištu.

Brzi zajam isplata odmah i za zaposlene na određeno vrijeme

Svijet kapitala i tržište rada nisu uvijek usklađeni, naročito u turbulentnim ekonomskim previranjima. Danas je lutrija dobiti stalan posao, ali ne brinite, ništa ne traje zauvijek, a brzi zajam isplata odmah i za zaposlene na određeno vrijeme je ekonomska nužnost za vojsku mladih ljudi koja živi i radi od jednog do drugog ugovora. Nebankarske kreditne kuće su prve shvatile da i tim mladim ljudima netko treba pomoći, jer na mladima svijet ostaje, oni su budućnost svijeta.

Od zaposlenih na određeno vrijeme i nema previše smisla tražiti potvrdu poslodavca i ostalu kreditnu papirologiju koju banke traže, jer je ni ne mogu skupiti. Pristojno bi i odgovorno bilo priznati da su građani zaposleni na određeno vrijeme u bankama građani drugog reda iako te iste banke vrte i njihov zarađeni novac, one im nisu spremne dati kredit. Njima je jedina dostupna gotovina brzi zajam isplata odmah, a nebankarske kreditne kuće su jedino mjesto gdje nisu građani drugog reda.

Brzi zajam isplata odmah i za sezonce

Dok se školuju djeci stalno govore da svi imaju jednake šanse i da mogu postati uspješni u svemu što žele, a onda ih po završenom školovanju gurnu na kaotično i nesigurno tržište rada, zapravo budu prepušteni sami sebi i vlastitom snalaženju. Zato postoji brzi zajam isplata odmah i za sezonce, poljoprivrednike, umirovljenike, studente, honorarce, zaposlene na ugovor o djelu, blokirane i sve one druge skupine koje u bankama nemaju što tražiti jer oni traže još jednu priliku.

Banke daju novu priliku samo onima koji već imaju nešto sigurno po onoj narodnoj izreci “kome Bog pomaže, onome i Gospa”. Moraš imati novac da bi te banka doživjela i uvažila kao kreditno sposobnog klijenta. To nema logike jer se posudba traži kada novca nemaš, pa brzi zajam isplata odmah i za sezonce je iskorak nebankarskih kreditnih kuća prema onima koji su vrijedni i marljivi, ali zarade samo kad ima posla, a život od turizma je kalendarski ograničen.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.