Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za neuredne klijente

Brzi krediti za neuredne klijente – najbrže rješenje za financijske probleme

U današnjim uvjetima financijske krize, nije nimalo se teško naći u lošoj novčanoj situaciji iz kojeg ne vidite izlaza. Posebice kada su banke promijenile svoje uvjete te sada slabo daju ikome kredit, a pogotovo ako ste neuredni klijent i imate loš kreditni rejting. No, srećom pa se današnja bankarska scena promijenila i značajno proširila jer sada možete pronaći razne financijske institucije koje nude svojim klijentima razne opcije kreditiranja, a najpopularniji su njihovi brzi krediti za neuredne klijente koje omogućuju svakom građaninu da lako i brzo dođe do svojeg kredita bez puno čekanja i nervoze. Dolazak do rješenje za vaš financijske nedaće ne bi smio biti težak, pa stoga je kreditna kuća pojednostavila cjelokupni postupak ugovaranja kredita, te isto tako smanjila kriterije i papirologiju. Sada su vam brzi krediti za neuredne klijente dostupni nadohvat ruke, a mi ćemo vam kroz ovaj članak objasniti kako si i vi možete osigurati svoj kredit već sada!

Brzi krediti za neuredne klijente – sigurno odobrenje bez strogih uvjeta

Vjerojatno se i vama do sada dogodilo da ste se našli u situaciji gdje vas troškovi pritišću sa svih strana, a vi ne znate kako da se iz te situacije izvučete što prije i bolje. Pri k tome, imate loš kreditni rejting, vaša kreditna povijest vam nije baš najljepša, te uz to možda radite na privremeno vrijeme, prijavljeni ste na malu plaću ili radite honorarno ili preko studentskog ugovora. U takvim situacijama klasična banka vam ne bude nikako odobrila kredit, posebice sada kada su uvjeti odobrenja stroži i sada malo kome daju kredite zbog situacije u svijetu. No, to vas ne mora sprječavati, jer sada uz kreditnu kući možete lako doći do kredita bez puno čekanja i komplikacija. Njihovi brzi krediti za neuredne klijente su kao iz raja izišli jer s njima možete si osigurati potrebna novčana sredstava za manje od 15 minuta! Za brzi krediti za neuredne klijente ne morate ispunjavati razne uvjete, samo je bitno da imate redovna mjesečna primanja i otvoren tekući račun!

Brzi krediti za neuredne klijente – do kredita u par klika

Brzi krediti za neuredne klijente možete pronaći u redovnoj ponudi kod kreditne kuće. Ono što je najbolja stvar kod kreditne kuće jest što se cijeli postupak ugovaranja kredita odvija preko interneta, te na taj način možete doći do svojeg rješenje iz mira i udobnosti vašega doma, bez da se morate pritom mučiti s odlaskom do poslovnice i dugim čekanjem u redovima. Također, papirologija za brzi krediti za neuredne klijente je smanjena na sam minimum, te će vam za ovaj kredit trebati preslika vaše osobne iskaznice i kartice od vašeg tekućeg računa na kojoj dobivate svoja mjesečna primanja i na kojoj želite primiti uplatu kredita. Za ugovaranja kredita trebati izdvojiti samo dvije minute vašeg vremena. Preko web stranice od kreditne kuće možete pronaći njihov prijavni obrazac kojeg trebate ispuniti sa podacima i odabrati iznos i rok otplate kredita, te naposljetku im samo pošaljete preslike dokumenata. Kreditna kuća brzo odobrava kredite, a još brže i isplaćuje ih, te već za 15 minuta možete očekivati novce na svojem računu.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.