Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije za nezaposlene

Brzi krediti bez papirologije su idealno rješenje za dizanje kredita za osobe koje su nezaposlene. U ovakvim postupcima odobravanje kredita se ne provjerava kreditna sposobnost, što je nezaposlenim osobama najveći problem kada žele dići kredit jer nemaju primanja, odnosno imaju premala primanja u obliku naknade za nezaposlene ili socijalne pomoći.

Ukoliko se nalazite u skupini ljudi koja je nezaposlena a treba vam novac kako biste premostili financijski jaz do ne nađete posao ovakva ponuda kredita je za vas jedino rješenje. Samo u osobnu iskaznicu kojom dokazujete da ste punoljetni građanin sa hrvatskim državljanstvom možete odabrati neku opciju za brzi krediti bez papirologije.

Neće vas tražiti potvrde o plaći, niti potvrde poslodavaca, niti će provjeravati vašu kreditnu sposobnost koja je sada dok ste nezaposleni nikakva ili na vrlo niskoj razini. Na financijskom tržištu postoji rješenje i za vas kako da dođete do novaca bez puno papirologije ukoliko dižete neke manje iznose kredita za trenutno pokrivanje minusa u vašem kućnom budžetu.

Brzi krediti bez papirologije za blokirane

Brzi krediti bez papirologije za osobe koji su blokirani su također pravo rješenje za rješavanje financijskog deficita novaca u kućnom budžetu. Osobe koje su blokirane na svoj tekući račun opterećen ovrhom primaju samo dio primanja, dok preostali dio primanja zakonom zajamčen za egzistenciju primaju na zaštićen račun.

Brzi krediti bez papirologije se prilikom realizacije isplaćuju na zaštićen račun koji ovršitelj ne smije dirati niti plijeniti. No ukoliko osoba koja je blokirana u strahu da bi tek dignuti kredit isplaćen na zaštićen račun mogla biti blokirana i da neće doći do novaca koji su dignuli kao kredit, novac se može isplatiti i na ruke u gotovini.

Blokirane osobe također imaju problema sa kreditnom sposobnosti i ne mogu dobiti kredit u bankama i nekim kreditorima koji provjeravaju kreditnu sposobnost, te je ovaj način idealno rješenje da se dođe do novaca na brz način po povoljnim uvjetima, uz jedini uvjet da iznos kredit nije velik i da se otplaćuje u kratkom roku.

Brzi krediti bez papirologije i bez provjera

Brzi krediti bez papirologije i bez provjere kreditne sposobnosti su vrlo pogodni za sve osobe kojim treba brza realizacija manjih iznosa kredita na kraći rok otplate. Ovakvi krediti se odobravaju samo na temelju osobne iskaznice bez ikakve dodatne papirologije.

S obzirom da se radi o manjim iznosima kredita na kraći rok otplate, najdulje godine dana provjere kreditne sposobnosti nisu potrebne jer je rizik za kreditora nizak. Ukoliko se dogodi da osoba koja je dignula kredit i ne može otplaćivati rate kredita prema prvobitnom dogovoru, velika većina kreditora će odobriti novi otplatni plan koji će se moći realizirati.

Brzi krediti bez papirologije ne zahtijevaju ni dodatna osiguranja plaćanja poput zadužnica, izjava o zapljeni tekućih računa jer se u pravilu instrumenti osiguranja plaćanja traže za velike iznose kredita na primjer ako se diže 30.000 eura i više. Ove vrste kredita se dižu u iznosima od 75 EUR do 4000 EUR na rok vraćanja do 18 mjeseci.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.