Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:31
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez jamaca

Brzi krediti bez jamaca su jedini koji i možete dobiti

Ako ste već u kreditima ili u blokadi, ako ste zaposleni na određeno vrijeme ili radite samo sezonski vi po bankarskim kreditnim kriterijima ni nemate kreditnu sposobnost, čak i da možete naći jamce. Ako trebate hitnu gotovinu obratite se nebankarskim kreditnim kućama jer brzi krediti bez jamaca su jedini koje i možete dobiti, a njih banke ni nemaju u ponudi. Zahtjev za kredit možete predati odmah online putem, pričekajte odobrenje i provjerite isplatu na svom tekućem računu.

Brzi krediti bez jamaca spadaju među najtraženije kredite na cijelom kreditnom tržištu i ne samo zato što je u današnje vrijeme nemoguće pronaći jamci. Ova kreditna linija spada među najpovoljnije kredite po prihvatljivim kamatama, fleksibilnim rokovima otplate i brzini isplate. Ako trebate veće iznose, umjesto jamaca, garancija kredita može biti neko osiguranje koje se i zove kupljeno jamstvo. Za manje iznose kredita ne trebate takvo osiguranje, a ne trebate nikakvu papirologiju niti ovjere kod javnog bilježnika.

Brzi krediti bez jamaca za sitne nadogradnje i adaptacije

Dobili ste prinovu i morate svoj stambeni prostor proširiti i prilagoditi potrebama povećane obitelji. Sve ćete raditi sami i pomalo, ali i za najmanje preinake trebate novac. Brzi krediti bez jamaca za sitne nadogradnje i adaptacije vam omogućuju da kupujete potreban materijal na različitim mjestima, po akcijskim cijenama i prođete što jeftinije, a kupovinu materijala i radove možete započeti isti dan kada zatražite kredit jer odobrenje i isplatu na vaš račun dobijete za samo 15 minuta.

Nema koristi od čekanja nekih povoljnijih vremena, jer ona neće doći, a djeca rastu i upotrebljiva proširenja korisnog stambenog prostora vam treba sada. Brzi krediti bez jamaca vam pomažu zatvoriti balkon i proširit dnevni boravak, a možda ga i pregraditi i napraviti dvije sobe. Vaša kuhinja s blagovaonicom će zamijeniti dnevni boravak, a vi ćete dobiti dvije nove spavaće sobe za onu odrasliju djecu. Dok vi sve isplanirane preinake napravite, pola kredita ćete već otplatiti.

Brzi krediti bez jamaca za vraćanje nakupljenih dugova

Teško se živi, sve više je neplaćenih računa na vašem stolu, a skupilo se i sitnih i onih većih dugova koje treba početi vraćati. Iako su ovi krediti nenamjenski, brzi krediti bez jamaca za vraćanje dugova najčešći razlog za posudbu gotovine. Možda ćete morati razraditi strategiju ušteda gdje god je to moguće dok ne vratite kredit, ali ćete dugove vratiti i račune platiti odmah što će vam donijeti ogromno olakšanje, štedljiviji način života vas spasi od novih dugova.

Brzi krediti bez jamaca su mnogima pomogli u vraćanju nakupljenih dugova i stvarno im promijenili život, na neki način ih naveli na razboritije rukovanje novcem i korištenju ušteda na životnim troškovima gdje god je to moguće. I te nove, zdrave navike trošenja su zlata vrijedne, a nikada ih možda ne bi razvili da niste u jednom trenutku bili zatrpani dugovima i bili prisiljeni tražiti najhitniju i najpovoljniju financijsku pomoć u vidu brzog kredita.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.