Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez dokumentacije

Što su to brzi krediti bez dokumentacije?

Istina je da mnogi od nas s vremena na vrijeme trebaju dodatnu financijsku podršku kako bi stabilizirali svoj život. Poteškoće u ispunjavanju mjesečnih obveza, razni kvarovi, sasvim neplanirani troškovi, hitan medicinski slučaj – sve su ovo samo neke od mnogih stvari koje nas mogu zadesiti i lupiti po novčaniku. Kada se dogodi nenadana situacija, mnogi od nas će zapitati “Što sada? ” Možete zaboraviti na banke, što znači da novac možete posuditi od svojih najbližih. Novac često zna razoriti odnose, osobito kada se strogo odredi rok otplate koji može nanijeti veću štetu nego korist.

Ne želite niti tu opciju? Onda je odgovor na vaše pitanje brzi krediti bez dokumentacije. Što su zapravo brzi krediti bez dokumentacije? Riječ je o najboljoj alternativi kada vam je potreban brzi novac. Navedena opcija ne samo da vam donosi jednostavan postupak realizacije, već vam omogućuje isplatu u roku od samo 15-ak minuta i to bez ikakve dodatne papirologije. Brzi online brzi krediti su posljednjih godina u samom vrhu internet pretraživanja. Razlog? Osim navedenih prednosti, riječ je o nenamjenskom kreditu koji se može iskoristiti za sve, i to bez ikakvih dodatnih pitanja sa strane online zajmodavaca.

Da li su brzi krediti bez dokumentacije pouzdani?

Danas je kreditno tržište veće nego ikada prije, što znači da je i ponuda samih kredita isto tako bolja. Da li su brzi krediti bez dokumentacije pouzdani? Odgovor je svakako. Točnije, dobivanje novca na ovakav način je jednako siguran kao i dobivanje novaca u poslovnici. Zahvaljujući svojoj brzini, kao i reputaciji, brzi krediti bez dokumentacije su danas jedan od najpopularnijih online kredita. Da li morate ispunjavati određene uvjete za ostvarivanje brzog online kredita? Odgovor je naravno.

Morate biti punoljetan građanin RH, morate imati valjanu osobnu iskaznicu kao i tekući račun, i također morate imati dokaz da imate stalna mjesečna primanja. Zašto navedeno pitate se? Kada ćete se prijavljivati za brzi kredit od vas će se očekivati prilaganje minimalne dokumentacije, što znači preslika osobne, tekućeg računa i platnih lista. Važno je za naglasiti da bez obzira što se radi o jednostavnijem modelu kreditiranja, krediti se ne odobravaju svakome. Zašto online zajmodavci posluju drugačije od banaka?

Za početak, online zajmodavci su kreditne agencije koje posluju online i imaju drugačiji model poslovanja. Manje strogi kriteriji privlače više klijenata, što znači više novaca. Online zajmodavci su s navedenim načinom poslovanja htjeli pokazati kako bi svatko trebao imati priliku doći do novca, i to bez obzira na kreditnu sposobnost. Ovakvim oblikom brzih financijskih usluga kreditne kuće su htjele dokazati kako nije potrebno određivati stroga pravila kako bi se zaštitilo od rizičnih klijenata.

Kako se ostvaruju brzi krediti bez dokumentacije preko interneta?

Kako im i samo ime govori, brzi krediti bez dokumentacije se ostvaruju brzo i bez mora dokumentacije. Kako se ostvaruju brzi krediti bez dokumentacije? Pošto je riječ o brzom online kreditu, cijeli proces se odvija online. Kako bi ostvarili brzi kredit, za početak je bitno pronaći odgovarajućeg online zajmodavca. Ako vam je ovo prvi put da tražite brzi kredit, tada vam savjetujemo da pretraživanje odradite preko specijaliziranih web stranica. Zašto? Navedene stranice vam donose samo najbolje ponude na kreditnom tržištu.

Uz to, važno je naglasiti kako one posluju samo s legalnim kreditnim agencijama u Hrvatskoj, što znači da možete biti sigurni da nećete biti prevareni. Što kada ste pronašli odgovarajuću ponudu? Tada je dovoljno da kliknete “Prijavite se za kredit” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web lokaciju online zajmodavca. Neki zajmodavci će tražiti registraciju kao novi klijent, a neki ne. Osim navedenog, proces kod prijave je većinom isti. Prvo vas dočeka online kalkulator uz pomoć kojeg odabirete željenu svoju i rok otplate.

Zatim ispunjavate online obrazac i prilažete traženu dokumentaciju. Za kraj svoju ponudu šaljete zajmodavcu i čekate odgovor. Odgovor možete očekivati u roku 15-ak minuta ili 24 sata, ovisno o dobu dana kada ste poslali zahtjev. Pri odobrenju novac je na vašem računu gotovo odmah, dok po odbijenici dobivate razlog zašto ste odbijeni. Ne gubite nadu ako ste odbijeni, često je razlog nepravilno ispunjen obrazac. Isto tako možete se prijaviti i kod više online zajmodavaca i prihvatiti ponudu koja vama najviše odgovara.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.