Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi gotovinski krediti

Što su to brzi gotovinski krediti?

Brzi gotovinski krediti su krediti koji od vas ne zahtijevaju kreditnu sposobnost, kao ni namjenu pri podnošenju zahtjeva. Navedeni krediti pripadaju u grupu brzih online kredita, i kao takvi dostupni su kod većine online zajmodavaca. Da li se gotovinski krediti isplaćuju brzo? U većini slučajeva isplata je vidljiva na vašem računu već po odobrenju. Naravno, postoji nekoliko faktora koji će utjecati na vašu isplatu, na primjer međubankovni transfer, kao i vrijeme vaše prijave. Isplata je najkasnije na vašem računu u roku od 24 sata. Da li morate ispunjavati određene uvjete kako bi dobili brzi gotovinski kredit?

Brzi gotovinski krediti se dobivaju preko interneta, što znači da ne morate ispunjavati klasične bankarske uvjete, ali ipak morate ispuniti minimalne uvjete. Dovoljno je imati samo valjanju osobnu iskaznicu, tekući račun, i dokaz o redovitim mjesečnim primanjima. Kako se prijaviti za brzi gotovinski kredit? Prijava je u većini slučajeva veoma jednostavna. Prvo je potrebno provesti nekoliko minuta u razmatranju kreditne ponude i zatim se odvažiti na posuđivanje novca. Cijeli proces od prijave do isplate se odvija online, a potrebno vam je svega 15-ak minuta vašeg vremena.

Jesu li brzi gotovinski krediti sigurni?

Iako je većina nas naučena na posuđivanje novaca sa strane banke, to ne znači da je banka jedina financijska institucija koja je sigurna. Iza online zajmodavaca stoje kreditne agencije koje posluju online, i upravo one jamče da je posuđivanje novca online jednako sigurno kao i da ste posudili novac u poslovnici. Ipak, važno je skrenuti pažnju na sadašnje kreditno tržište. Zašto? Sukladno rastu ponude porasle su i razne prijevare. Kako se ograditi od moguće prijevare? Ukoliko su brzi gotovinski krediti nešto što vas interesira, tada vam preporučujemo da pretragu vršite preko specijaliziranih web stranica koje isključivo surađuju s legalnim kreditnim agencijama.

Nikada nemojte vršiti uplatu na račun zajmodavca. U vašem cilju je posuditi a ne davati novac. Ukoliko vas zajmodavac traži da izvršite određenu prijevremenu uplatu, najbolje je da napustite stranicu i da potražite drugu opciju. Kada pristupite web stranici online zajmodavca obratite pažnju na njen izgled. Da li je sa stranicom sve u redu, da li sve izgleda lijepo i uredno, da li je sve jasno i transparentno? Ako primijetite nešto sumnjivo poput pravopisnih grešaka, ili ako stranica ne radi kako bi trebala – tada vam savjetujemo da ju napustite i da se obratite nekom drugom. Brzi gotovinski krediti koji se dobivaju preko pretraga specijaliziranih web stranica su 100% sigurni.

Kako izgleda prijava za brzi gotovinski krediti?

Ako su brzi gotovinski krediti vaš izbor za rješavanje financijskih problema, tada će vaš početni korak biti istraživanje ponude. Kao što smo naveli, najsigurnija i najisplativija opcija je pretraživanje putem specijaliziranih web stranica koje će vam ponuditi trenutno najbolje ponude na tržištu. Nakon razmatranja i odluke slijedi proces prijave. Dovoljno je kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web lokaciju zajmodavca. Na stranici zajmodavca započinjete svoju prijavu. Neki zajmodavci će tražiti registraciju kako bi se zaveli kao novi klijent, dok neki ne, i ovo je u većini slučajeva jedina razlika.

Proces prijave kod svih zajmodavaca više – manje izgleda isto. Apliciranje za kredit kreče od odabira iznosa i roka otplate preko kreditnog kalkulatora. Navedeni kalkulator vam veoma jasno računa svaku ratu, dodatne troškove, i čak vam pokazuje moguće vrijeme isplate. Riječ je o transparentnom načinu poslovanja koji ne donosi nikakva dodatna iznenađenja. Sjedeći korak je ispunjavanje obrasca sa svojim osobnim podacima i prilaganje dokumenata.

Iako brzi gotovinski krediti od vas ne traže kreditnu sposobnost, oni ipak zahtijevaju neke osnovne dokumente. Ovdje prilažete presliku svoje osobne iskaznice kao dokaz punoljetnosti, presliku tekućeg računa za isplatu, i presliku platnih lista kao dokaz da imate redovita mjesečna primanja. Sve ovo zajmodavcu daje potvrdu da ste kvalitetan dužnik s kojim neće biti problema. Nakon svega svoju ponudu šaljete zajmodavcu, koji će vam se javiti što prije. Po odobrenju isplata je na vašem računu odmah, dok ćete po odbijenici dobiti obrazloženje zašto kredit nije isplaćen.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.