Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na ruke

Brze pozajmice na ruke kada vam je potreban novac

Brze pozajmice na ruke postaju sve traženiji pojam na internetu. Pitate se zašto? Istina je da sve više blokiranih građana, kao i onih koji nisu kreditno sposobni. Što kada vam hitno treba novac a vi ni sami ne znate od kuda bi krenuli? Kada vas život na jedan način stopira i paralizira, brze pozajmice na ruke vam mogu pomoći da se vratite na pravi put. Morate imati na umu da ništa ne traje vječno, što znači da ukoliko se nalazite u određenoj financijskoj krizi, i ona će proći. Zašto odabrati navedeni način financiranja? Budimo realni, svi smo jako dobro upoznati s poslovanjem banaka.

Kako nam ekonomska kriza kuca na vrata, banke samo još više zaoštravaju svoja pravila oko podizanja kredita. I dok mnogi misle kako su osuđeni samo na pomoć banke ili bližnjih, istina je da postoji i bolja opcija, online zajmodavci. Tko su zapravo online zajmodavci? Riječ je o legalnim kreditnim agencijama koje posluju online i koje nude jednostavno rješenje za sve financijske probleme. Zajmodavcima nije bitno da li ste blokirani ili da li ste kreditno sposobni, njima je jedino bitno da ste punoljetan građanin koji ima mjesečna primanja na svoj račun.

Brze pozajmice na ruke kao spas u zadnji čas

Treba vam spas u zadnji čas a ne želite se opravdavati banci ili bližnjima? Tada su brze pozajmice na ruke vaš traženi spas. Online zajmodavci od vas neće tražiti razlog zašto vam je potreban novac, već će samo očekivati urednu otplatu koju ste dogovorili. Za što se mogu iskoristiti brze pozajmice na ruke? Za bilo što. Mnogi navedene pozajmice traže kada im je hitno potreban novac za dug, režije, najamninu, privatni pregled. Osim navedenog, novac također možete potrošiti na uređenje, popravak, putovanje ili nešto drugo. Da li postoje određeni uvjeti koje morate ispunjavati za dobivanje brze pozajmice?

Kreditne agencije za razliku od banaka ne zahtijevaju nikakve posebne uvjete. Od vas se očekuje da ste punoljetan građanin koji ima valjanu osobnu iskaznicu i tekući račun. Uz navedeno, također je potrebno dokazati kako imate redovite mjesečne prihode. Kako dokazati navedeno? Kada se prijavljujete za brzu pozajmicu, potrebno je priložiti određenu dokumentaciju. Navedena dokumentacija se svodi na presliku osobne iskaznice, tekućeg računa, kao i platnih lista. Kada se zajmodavac uvjeri da je sve u redu, vaša pozajmica će biti odobrena i isplaćena u najkraćem mogućem roku.

Zatražite brze pozajmice na ruke još danas

Sljedeće pitanje je kako i gdje zatražiti brze pozajmice na ruke? Pošto je riječ o brzim online pozajmicama, one se isključivo traže online. Kako? Ako vam je ovo prvi put da uzimate brze pozajmice na ruke, tada vam savjetujemo da pretraživanje najpovoljnijih pozajmica odradite preko specijaliziranih web stranica. Pitate se zašto? Navedene stranice će vam pronaći najbolju ponudu na kreditnom tržištu, što znači da možete proći puno povoljnije nego da pretragu vršite sami. Što onda?

Nakon što ste pronašli odgovarajućeg zajmodavca, sljedeći korak je kliknuti na ” Posudi sada” i automatski ćete se prebaciti na web stranicu zajmodavca. Ovdje će vas prvo dočekati kreditni kalkulator uz pomoću kojeg ćete odabrati željeni iznos kao i rok otplate. Nakon njega je potrebno ispuniti obrazac, i priložiti traženu dokumentaciju. Za kraj svoju ponudu šaljete zajmodavcu, koji će vam se povratno javiti u što kraćem roku. Kod odobrenja novac odmah sjeda na račun, a u slučaju da je došlo do odbijenice zajmodavac vam objašnjava zašto.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.