Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate što su

Brze pozajmice na rate su pozajmice koje možete dogovoriti sa kreditorom na vrlo brz i jednostavan način. To su pozajmice na male iznose koje imaju kratak rok otplate i dogovara se otplata na rate.

Brze pozajmice na rate se mogu dogovoriti da se otplaćuju na mjesečnoj bazi, polumjesečnoj ili ako dogovorite broj rata te period u kojem ćete otplaćivati pozajmicu, onda prema broju rata. Broj rata će svakako ovisiti o vašim mogućnostima otplate prema visini iznosa koji možete uredno otplaćivati. Najvažnije je da rate otplaćujete na vrijeme, te ako uvidite da sljedeću ratu ne možete uplatiti na vrijeme kontaktirajte kreditora i dogovorite odgodu.

Odgađanje plaćanja, odnosno dogovaranje novog otplatnog plana je boja solucija nego da vas odjel za naplatu naziva i upozorava da niste platili ratu pozajmice na vrijeme. Svakom je kreditoru u interesu da zaradi na vama preko kamata, te će vam svakako izaći u susret ukoliko trenutno niste u mogućnosti plaćati na vrijeme.

Brze pozajmice na rate uvjeti

Brze pozajmice na rate su zapravo gotovinske pozajmice koje nemaju određenu namjenu i osnovni uvjet da ih možete dobiti je da ste punoljetni i da imate hrvatsko državljanstvo. U pravilu se za manje iznose pozajmica ne provjerava kreditna sposobnost niti se traže isplatne liste za primanja, ni potvrde poslodavca.

Stoga su brze pozajmice na rate vrlo lak način kako možete doći do novca bez puno papirologije i komplikacija. Rokovi otplate su kratki, ovisno o iznosu mogu biti najdulje do godine dana. Kamatne stope su u okviru tržišnih uvjeta i kreću se od 5 do 7 %, tako da ukoliko vam kreditor traži višu kamatnu stopu radije potražite novu ponudu od drugog kreditora ili banke.

Također, kod ovakvih pozajmica se ne traže instrumenti osiguranja naplate jer se radi o malim iznosima pozajmica pa to ne predstavlja visoki rizik za kreditora. Stoga vas ne bi trebali tražiti zadužnice, izjave o pljenidbi računa ili hipoteke i zaloge.

Brze pozajmice na rate kako ih pronaći

Brze pozajmice na rate i informacije o njima možete pronaći vrlo lako. Oglasa o brzim pozajmicama ima svugdje, od letaka u poštanskom sandučiću, do oglasa u novinama, na radiju, TV, a najviše na internetu. Ukoliko niste naišli na oglas, na internetu u tražilici možete upisati pozajmice i izlistat će vam se najtraženije stranice koje korisnici poput vas upotrebljavaju kako bi došli do pozajmica.

Odaberite nekoliko provjerenih stranica, provjerenih u smislu da na dnu stranice imate tvrtku koju lako možete provjeriti da li je legalna ili nije. Kad prikupite uvjete od nekoliko ponuđača, te ih usporedite kakve kamatne stope nude, koji su rokovi otplate, na koliko rata možete otplaćivati brze pozajmice na rate i slično.

Svakako odaberite za vas najpovoljniju varijantu i prilagodite iznos rate prema svojim mogućnostima otplate jer prije ili kasnije pozajmicu ćete trebati vratiti, naravno uvećanu sa iznosom kamate. Stoga je kamatna stopa važna da ne biste plaćali ekstremno visoke kamate jer ste dogovorili pozajmicu sa lihvarskim kreditorima.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.