Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Što su brze pozajmice na opću uplatnicu?

Znamo kako je traženje kredita ili bilo kojeg drugog oblika financiranja u bankama zamoran i stresan proces. Prvo morate doći na red, zatim morate proći razne procedure s osobnim bankarom. Uz sve navedeno obavezni ste imati određenu dokumentaciju s sobom, kao i ispunjavati određene uvjete. Ako vam se sve navedeno čini zamornim, tada su brze pozajmice na opću uplatnicu za vas. Navedeni oblik pozajmica se može ostvariti online putem, i u svega 30-ak minuta vašeg vremena možete ostvariti uplatu na račun.

Što su zapravo brze pozajmice na opću uplatnicu? Riječ je o najjednostavnijem obliku pozajmica. One su dostupne svim građanima RH koji su punoljetni i u radnom odnosu. Kod ugovaranja brzih pozajmica od vas se ne očekuje kreditna sposobnost, već samo dokaz da imate mjesečna primanja na vaš račun. Glavna razlika navedene pozajmice od ostalih je ta što ju možete dobiti i preko opće uplatnice. One su savršen odabir za sve one kojima je novac potreban još jučer, kao i za one koji ne žele gubiti vrijeme čekajući u banci.

Tko sve može zatražiti brze pozajmice na opću uplatnicu?

Riječ je o veoma velikodušnoj pozajmici. Ona je dostupna za sve građane koji su punoljetni i koji mogu dokazati kako imaju redovne mjesečne uplate na račun. Brze pozajmice na opću uplatnicu su dostupne svima, pa čak i onima koji su u blokadi računa. U kojim situacijama je najbolje zatražiti brze pozajmice na opću uplatnicu? Kao što i samo njihovo ime govori, brze pozajmice su od iznimne koristi kada vam je potreban novac u što kraćem roku. One brzo i efikasno mogu riješiti bilo koji financijski problem.

Recimo da vam se dogodio nenadani kvar na autu a plaća je udaljena još dva tjedna, u ovoj situaciji možete zatražiti brzu pozajmicu koja će biti isplaćena na vaš račun u svega par minuta ili najviše u roku od 24 sata. Brzu pozajmicu možete koristiti za bilo što, od pregleda u privatnoj poliklinici, do ulaganja u vaš dom. Važno je naglasiti kako vas online zajmodavac neće pitati za što planirate iskoristiti posuđeni novac. Na vama je jedino da se brinete o urednom roku otplate koji također određujete sami sebi.

Kako zatražiti brze pozajmice na opću uplatnicu?

Najveći plus navedenih pozajmica je njihovo ostvarivanje koje se odvija striktno online. Dovoljno je samo pronaći odgovarajućeg online zajmodavca i vaš novac vas čeka. Kako zatražiti brze pozajmice na opću uplatnicu? Prije odabira pozajmice potrebno je pronaći odgovarajućeg zajmodavca. Ukoliko se prvi put upuštate u pretragu brzih online pozajmica, tada bi vas savjetovali da svoju pretragu vršite preko specijaliziranih web stranica za pretragu pozajmica, zajmova i kredita. Zašto? Navedene stranice ne samo da sadrže filtere koji vam omogućuju lakše pretraživanje, već vam izbacuju najbolju ponudu na kreditnom tržištu.

Kada pronađete najbolju ponudu za sebe, dovoljno je kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web adresu zajmodavca. Ovdje ćete uz pomoć kreditnog kalkulatora odabrati željeni iznos pozajmice, kao i rok otplate. Zatim slijedi ispunjavanje online obrasca i prilaganje potrebne dokumentacije. Nakon što kompletirate svoju ponudu ona se šalje zajmodavcu koji će vam se povratno javiti u najkraćem roku. Brze pozajmice na opću uplatnicu se isplaćuju odmah po odobravanju. Naravno, zajmodavac može i odbiti vaš zahtjev, a ukoliko se to dogodi dobit ćete razlog zašto.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.