Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez platne liste

Brze pozajmice bez platne liste, najbolje rješenje za vaše financijske probleme

Kada nam se dogodi nenadana financijska situacija, bitno je da reagiramo što prije. Brze pozajmice bez platne liste su idealno rješenje kada određeni financijski problemi jednostavno ne mogu čekati. Brze pozajmice, zajmovi i krediti su posljednjih godina poprimili određenu popularnost u Hrvatskoj i online banka ih je uvela kao svoju uslugu. Razlog? U doba pandemije sve više ljudi se okretalo rješavanju stvari online, što znači da je posuđivanje novaca preko interneta postalo novo normalno.

Statistike pokazuju kako su se posljednjih godina prijave za brzi novac gotovo udvostručile. Pitate se tko zapravo stoji iza brzih opcija financiranja? I dok često čujemo naziv online zajmodavci, istina je da su u pitanju kreditne agencije koje posluju online. Brze pozajmice bez platne liste je samo jedna u moru različitih brzih pozajmica koje kreditne agencije omogućuju svojim klijentima. Kako bi ostvarili bilo koji oblik brzog financiranja, kreditne agencije će od vas tražiti osnovnu dokumentaciju.

Ne morate se bojati, nije riječ o klasičnoj bankarskoj dokumentaciji koja zahtjeva ovjere i odobrenja, već o minimalnoj dokumentaciji. Kako bi ostvarili brzu pozajmicu, zajmodavcu morate dostaviti presliku osobne iskaznice, i presliku tekućeg računa. Po potrebi zajmodavci vas imaju pravo tražiti i platne liste kao dokaz da imate redovita mjesečna primanja i da ste sposobni podmirivati otplatu.

Brze pozajmice bez platne liste, kako ostvariti brzu pozajmicu?

Najveća prednost brzih pozajmica su svakako brzina – brzina prijave i isplate. Kako se ostvaruju brze pozajmice bez platne liste? Prvo je potrebno pronaći odgovarajućeg zajmodavca. Kako bi uštedjeli na vremenu i bili sigurni da je zajmodavac siguran, preporučujemo vam da pretragu izvršite pomoću specijaliziranih web stranica koje se bave ponudama na kreditnom tržištu. Navedene stranice će vam uvijek ponuditi samo najbolje i najsigurnije opcije.

Kada pronađete sebi prihvatljivu opciju, tada je dovoljno kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski prebaciti na web lokaciju zajmodavca. Važno je za napomenuti da će vas neki zajmodavci tražiti registraciju, dok drugi ne. Sljedeći korak se sastoji od odabira iznosa i roka otplate preko kreditnog kalkulatora. Sljedeći korak je ispunjavanje online obrasca s vašim osobnim podacima i prilaganje tražene dokumentacije.

Na kraju kreirane ponude ona se šalje zajmodavcu, čiji odgovor dobivate ovisno o dobu dana kada ste se prijavili. Odgovor u obliku odobrenja ili odbijenice možete dobiti u roku od 15 minuta ili najkasnije 24 sata. Tko se sve može prijaviti za brze pozajmice bez platne liste? One su dostupne za sve punoljetne građane RH. Navedene pozajmice od vas ne traže kreditnu sposobnost, kao niti more dokumentacije.

Brze pozajmice bez platne liste, ostvarite novac isti dan

Brze pozajmice bez platne liste, kao i ostale pozajmice spadaju pod kategoriju izraza “Brzi novac”. Brzi novac je opis za sve online ponude na kreditnom tržištu koje omogućuju isplatu isti ili sljedeći dan. Brze pozajmice bez platne liste se mogu ostvariti u Hrvatskim i stranim kreditnim agencijama, iako bi mi savjetovali da se držite domaćeg tržišta. Razlog? Troškovi obrade su skuplji, i politika poslovanja je nešto stroža nego kod domaćih agencija.

Brze pozajmice vam omogućuju brzi novac onda kada vam je to najpotrebnije. Koje su prednosti navedenih pozajmica? Osim brze isplate, navedeni model kreditiranja vam štedi vrijeme i novac. Možete zaboraviti na dugo čekanje u redu, na prikupljanje dokumentacije i ovjere, na razne razgovore s bankarom. Kako bi ostvarili brzu pozajmicu sve što vam treba je dobra internet veza, i svega 15-ak minuta vašeg vremena.

Brze pozajmice mogu zatražiti svi, bez obzira na kreditnu sposobnost. Prilikom ostvarivanja navedene pozajmnice ne morate brinuti da će vas se pitati na što planirate potrošiti novac, ne morate se brinuti da morate određivati razna savjetovanja. Cijeli proces prijave i isplate se odvija online bez bespotrebne komunikacije s kreditnom agencijom.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.