Krediti online na rate



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 14.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge

Aton usluge što su

Aton usluge je zapravo tvrtka koja se specijalizirala za davanje podrške u posredovanju između klijenata krajnjih potrošača i banaka. Ukoliko niste ekonomske struke i nemate velikih znanja u financijskom svijetu te vam je sve to strano a potrebno vam je dizanje kredita ili pozajmica Aton usluge su tu da vam pomognu.

Tvrtka će svojim posredovanjem između prikupiti sve potrebne informacije sa financijskog tržišta za vas. Svaki put kada predate zahtjev u neku banku to će ostati zabilježeno u bankarskom sustavu i biti dostupno svim bankama. Pa ukoliko vas jedna banka odbije bit će vidljivo i drugim bankama.

Stoga ova tvrtka zapravo umjesto vas istražuje financijsko tržište kako bi vam pružala sve potrebne informacije da dođete do potrebnog kredita u skladu sa vašom kreditnom sposobnosti, ovisno koji iznos kredita dižete i u koje svrhe. Tvrtka će vam složiti ponudu koja će za vas i vašu financijsku situaciju biti najpovoljnija opcija, te predložiti rate koje ćete doista moći i otplaćivati.

Ponuda Aton usluge

Aton usluge u svojoj ponudi dakle imaju sve potrebno od početka do završno predaje dokumenata u banku u kojoj želite dignuti na primjer stambeni kredit. Ponuda Aton usluge se sastoji prvo od procjene vaše kreditne sposobnosti kako bi se utvrdilo da li uopće možete financijski podnijeti otplatu stambenog kredita i na koji rok otplate.

Aton će za vas istražiti koju dokumentaciju trebate dostaviti banci za dizanje svog stambenog kredita, koji su instrumenti osiguranja plaćanja koje će vas banka tražiti. Na primjer to može biti hipoteka na nekretninu, jamstvo, zadužnice, izjave o pljenidbi računa i slično. Predložit će vam rok otplate ovisno o iznosu i vašim mogućnostima urednog otplaćivanja na vrijeme.

Dobit ćete informaciju o svim troškovima koje možete očekivati prilikom dizanja kredita, poput naknade banke, troškova javnog bilježnika, mogućnostima prijevremene otplate kredita, mogućnostima ostvarivanja počeka otplate kredita i slično. Ukoliko je vaša kreditna sposobnost niska pomoći će vam da pronađete banku odnosno kreditora kod kojeg ćete moći dignuti svoj kredit.

Aton usluge kako ih pronaći

Tvrtka Aton usluge dostupna je telefonskim putem ili putem interneta. Ukoliko se i inače služite internetom i puno toga rješavate online vama ovakav oblik rješavanja neće biti problem. Poslat ćete online zahtjev koji je zapravo upit u kojem ćete navesti svoje osobne podatke i staviti kontakt telefon. Nakon toga vaš će zahtjev, odnosno upit biti zaprimljen i u vrlo kratkom roku će vas kontaktirati stručnjaci.

Bit ćete upitani za niz podataka i informacija, što je potrebno kako bi Aton usluge mogli provjeriti prvo vašu kreditnu sposobnost. Zatim o kakvom kreditu se radi, kojem iznosu, planiranom roku otplate onakvom kakav ste si vi zamislili. Nakon svih prikupljenih informacija će se raspitati o uvjetima koji su na financijskom tržištu i preporučiti izbor između banaka kod kojih vi sa svojom kreditnom sposobnosti možete dobiti traženi kredit.

Umjesto da vi istražujete i šaljete upite koji će vam u nekim bankama biti odbijeni i tako stvoriti negativnu konotaciju vaše slike i kod drugih banaka, ova tvrtka će to odraditi umjesto vas.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.