Krediti online na rate



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:51
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

Što su online krediti

Online krediti su krediti koje možete dobiti preko weba. U današnje vrijeme gotovo velika većina usluga se preselila na internet od prodaje razne robe, do pružanja usluga, odnosno dogovaranja usluga, pa tako i financiranje.

Banke na svojim službenim stranicama su davno prepoznale velike mogućnosti online financiranja koje možete dogovarati bez da posjetite poslovnicu banke. Novac vam može biti na računu u par sati od predaje zahtjeva.

Online krediti se mogu osim kod banaka putem interneta dobiti i kod kreditno financijskih agencija i tvrtki koje se bave kreditiranjem. Ukoliko su te tvrtke registrirane za financijsku djelatnost po zakonima Hrvatske ne morate se bojati naglih skokova kamatnih stopa ako dogovarate promjenjivu kamatnu stopu. Registracijom djelatnosti u financijskom sektoru takve tvrtke imaju zakonsku obavezu prijavljivati svoje poslovne transakcije državnim institucijama poput HNB i vi ste prema Zakonu o zaštiti potrošača zaštićeni od lihvarskih kamata. No, ukoliko dižete kredit kod neregistrirane tvrtke za kreditiranje sami preuzimate rizik o promjeni kamatne stope, a time i krajnjem iznosu koji ćete otplatiti.

Online krediti uvjeti općenito

Online krediti kao i svi drugi oblici nenamjenskog kreditiranja kao gotovinski krediti imaju jednake uvjete kao da ih dogovarate direktno u poslovnici banke ili poslovnici kreditno financijske tvrtke. Potpisat ćete online ugovor o kreditiranju bilo da se radi o banci ili kreditnoj tvrtki, te ćete se time ugovorom obvezati na vraćanje kredita.

Uglavnom kamatne stope prate kretanja na financijskom tržištu i variraju od kreditora do kreditora, no ne bi smjele biti puno više od 7% kamatne stope. Za manji iznos kredita se ugovara kratak rok otplate koji može biti 30 dana, ali i 180 pa čak i 365 dana što ovisi o iznosu i vašim kreditnim sposobnostima otplate kredita.

Online krediti ne zahtijevaju osiguranja naplate pa neće biti potrebno davati zadužnice ili izjave o zapljeni tekućeg računa. Vašu kreditnu sposobnost mogu provjeravati kod većih iznosa na primjer ako dižete 3000 EUR ili 4000 EUR, te ćete možda u tom slučaju trebati uz osobnu iskaznicu poslati i platne liste zadnja tri do šest mjeseci.

Online krediti tko ih daje

Online krediti se mogu dobiti u bankama i kreditno financijskim tvrtkama koje se bave kreditiranjem i koje su registrirane za ovu djelatnost u Hrvatskoj. To znači da takve tvrtke legalno posluju i vi kao korisnik ste sigurni od bilo kakvih prevara i nelegalnih promjena ugovora.

Stoga je vrlo važno da prije potpisivanja bilo kakvog ugovora provjerite svog kreditora da li u Hrvatskoj posluje legalno. Danas po oglasima možete pronaći svakakve ponude, pa čak i da fizičke osobe daju kredite i pozajmice. U takvom slučaju bi bilo najbolje izbjegavati suradnju sa fizičkim osobama da biste izbjegli bilo kakve naknadne neugodnosti jer online krediti su u ponudi danas kod različitih ponuđača.

Dakle, dobro provjerite svog kreditora na način da provjerite legalnost poslovanja tvrtke od koje uzimate online kredit. Svakako to učinite prije bilo kakvog službenog djelovanja, te sakupite više ponuda i odaberite najpovoljniju ponudu za vas prema vašim mogućnostima otplaćivanja rata kredita koji dogovarate online. Na taj način ćete se zaštititi i biti sigurni da će sve proći u redu od dogovaranja, isplate i otplate dignutog kredita.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.