Krediti online na rateKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

Cash expert usluge

Cash expert su usluge koje možete dobiti od istoimene kompanije koja ima sjedište u Španjolskoj i koja se specijalizirala za mikrokreditiranje. Iznosi kredita i pozajmica koje možete dobiti su od 66 EUR do 2654EUR. Zahtjev za pozajmicom se predaje isključivo putem službene web stranice koja je prilagođena za hrvatsko tržište.

Ukoliko se nađete u situaciji kada vam je hitno potreban novac možete se obratiti Cash expert-u i novac će biti u najkraćem mogućem roku na vašem tekućem računu. Rok otplate može biti od 30 do najduže 180 dana, ovisno kako se dogovorite i koju visinu otplatne rate možete otplaćivati na vrijeme.

Tvrtka funkcionira na način da u Hrvatskoj ima naplatnu službu koja legalno posluje i bavi se praćenjem naplate i otplate rata pozajmljenog novca. Ukoliko vidite da sljedeću ratu nećete moći otplatiti u dogovorenom roku najbolje je kontaktirati hrvatski ured za naplatu i dogovoriti odgodu koja može biti 5,10 ili 15 dana.

Cash expert uvjeti

Cash expert ima svoje uvjete koje trebate zadovoljiti kako biste od njih dobili pozajmicu. Tražit će vas platne liste jer je jedan od osnovnih preduvjeta za dobivanje Cash expert pozajmice da imate redovita primanja i da ste zaposleni.

Uz to trebate biti punoljetni, te ne smijete imati blokiran račun niti zaštićeni račun jer na takve račune ne odobravaju pozajmice. Pozajmice ova tvrtka isplaćuje isključivo na tekući račun koji nije blokiran. Na taj način tvrtka selekcionira svoje klijente i osigurava se da će klijenti biti kreditno sposobni vraćati pozajmicu na vrijeme.

Kod dogovaranja uvjeta bit će vam prezentirano da se za podizanje pozajmice plaća pristojba u iznosu 25% iznosa pozajmice, te naknada za trošak obrade kredita ovisno o iznosu kredita. Pristojba zapravo predstavlja nominalni iznos kamate koji ćete na kraju zajedno sa pozajmicom otplatiti.

Cash expert rok otplate

Cash expert ima svoje uvjete vezano uz rok otplate. Što je dulji rok otplate to će iznos pristojbe biti veći i u nominalnom u postotnom iznosu. Pa ako se vratimo na iznos pozajmice od 1327 EUR ako ga otplaćujete na rok otplate od 180 dana, pristojba će iznositi vrtoglavih 929 EUR, trošak obrade će ostati isti 19.91 EUR, za isplatu ćete dobiti isti iznos od 1307 EUR, no ukupno ćete otplatiti 2256 EUR

Ako se odlučite na rok otplate od 180 dana to će biti u 6 rata, no ako ćete tražiti kraći rok otplate to će se i broj rata smanjiti, ali i iznos pristojbe. Pa ako skratimo rok otplate na 90 dana i 3 rate iznos pristojbe će iznositi 530 EUR, i ukupan iznos će za otplatu iznositi 1858 EUR. Ukoliko promatramo u % iznos pristojbe u slučaju 180 dana on se popeo na vrtoglavih 70%, na 90 dana iznos pristojbe je 40%. Sa ovako visokim cijenama kamate odnosno pristojbe Cash expert nije konkurentan jer se na financijskom tržištu mogu naći i povoljnije ponude.

Zašto krediti preko nas?

Sigurnost

Online prijava je potpuno sigurna. Em što štedi vaše vrijeme, svi podaci su zaštićeni i anonimni, tako da nitko neće znati da ste nam je obratili.

i

Minimalna dokumentacija

Uvjeti za dobivanje kredita su minimalni kao i dokumentacija. Tek osnovni podaci kao zadnja platna lista i vaša osobna iskaznica dovoljni su da bi dobili kredit.

~

Bez čekanja

S nama ne gubite vrijeme. Ovdje nema čekanja. Odluka o odobrenju i isplati kredita ide odmah nakon uspješne prijave. Ponekad već za 15 minuta.

Česta pitanja korisnika

Što su krediti online?

Krediti online su mobilna financijska usluga kreditiranja građanja, gdje nije potreban odlazak u banku kako bi ste dobili svoj novac.

Moglu li blokirani dobiti kredit?

Kredit se ne isplaćuje blokiranim osobama kao ni osobama koji imaju zaštićeni tekući račun u banci.

Koliki je maksimalni iznos kredita

Maksimalni iznos kredita trenutno je 25000 kuna s rokom vračanja do 18 mjeseci.

Mogu li umirovljenici dobiti kredit

Mogu, svi umirovljenici do 80 godina starosti mogu se prijaviti za online kredit.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Imam malu plaću i često mi fali novac. Srećom brzi krediti su me već nekoliko puta izvukli te sam platila svoje troškove na vrijeme zahvaljujući brzoj isplati i jednostavnoj prijavi.”
Katica K.

“Jako pristupačni, ljubazni i profesionalni. Imate veliko strpljenje i razumijevanje za svaki problem što ste dokazali u mojem slučaju.”
Željko D.

“Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita. Jako sam se iznenadila kako ste pristupačni i pošteni.”
Ljubica I.